astriddd

'558808' door astriddd '558808' door astriddd

Sri LankaCentraal hoogland

Sri LankaCentraal hoogland

Op de uitkijk

astriddd

Dit aapje zit op de uitkijk en geef hem eens ongelijk, het uitzicht is prachtig! Vanuit de boom houdt hij alles nauwlettend in de gaten terwijl hij aan het relaxen is in de boom. Had best even van plek willen ruilen om ook nog wat langer van het uitzicht te mogen genieten!

'547488' door astriddd '547488' door astriddd

PolenAuschwitz

PolenAuschwitz

Geschiedenis die nooi

astriddd

In November 2016 reisde ik naar Krakau en het nabij gelegen Auschwitz-Birkenau, een stuk van onze geschiedenis wat nooit vergeten en zeker niet herhaald mag worden. Het bezoek aan Auschwitz-Birkenau was erg indrukwekkend, het maakt verhalen levendiger en beseft je eens ter meer wat voor verschrikkelijke dingen hier gebeurt zijn en hoe belangrijk het is dat we de slachtoffers blijven herdenken.

'440785' door astriddd '440785' door astriddd

BraziliëPantanal

BraziliëPantanal

Toekan!

astriddd

Na vele reizen kwam ik in de Pantanal in Brazilië ein-de-lijk een wilde toekan tegen...ik heb er lang van mogen genieten want hij bleef goed in de boom zitten, hij danste wel van tak naar tak door de boom heen, maar dat mocht de pret niet drukken... Wat is het toch een prachtige vogel!

'440781' door astriddd '440781' door astriddd

TsjechiëPraag

TsjechiëPraag

Sint Vitus Kathedraal

astriddd

De Sint Vitus Katherdaal, onderdeel van de burcht vanaf waar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. De kathedraal is zowel van binnen als van buiten prachtig.

'419200' door astriddd '419200' door astriddd

BraziliëPantanal

BraziliëPantanal

Pantaneros

astriddd

Tijdens een van onze ritten door de Pantanal kwamen we deze Pantaneros tegen met een kudden van honderden runderen, er kwam geen einde aan deze prachtige stoet! Het was erg leuk om ze te zien passeren...

'406850' door astriddd '406850' door astriddd

ChiliAtacama

ChiliAtacama

Avond valt in de...At

astriddd

De avond valt in de Atacama woestijn in Chili. De zon gaat onder en dat levert de prachtigste beelden en kleuren op. Het zag er heel magisch uit.

'383450' door astriddd '383450' door astriddd

PanamaPacifische kust

PanamaPacifische kust

Tropisch

astriddd

Prachtig onbewoond eiland. Dit mooie eiland is onderdeel van het Coiba National Park in Panama. Het heldere water is niet alleen prachtig maar heeft ook een heerlijke temperatuur. Totaal ontspannen en volop genieten hier!

'378202' door astriddd '378202' door astriddd

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Even uitrusten...

astriddd

Deze meneer zit even uit te rusten en vanaf zijn bankje alles op z'n gemakje te bekijken. Op de drukke straten van Marrakech is natuurlijk ook heel veel te zien en te beleven.

'374719' door astriddd '374719' door astriddd

MarokkoAtlas gebergte

MarokkoAtlas gebergte

De wacht houdend?

astriddd

Dit schattige kindje zat buiten bij een huisje boven op een berg in het Atlas gebergte in Marokko, op weg naar de Ourika vallei. Ze zat er helemaal alleen, een beetje rond te kijken wat er allemaal gebeurde beneden op de weg en in het (kleine) dorpje.

'370356' door astriddd '370356' door astriddd

PeruCusco provincie

PeruCusco provincie

Valle Sagrado -...Ter

astriddd

Vlakbij Cusco ligt de Valle Sagrado, ofwel, de Secret Valley. Dit is een belangrijk gebied geweest voor de Inca's in de Incaperiode. Wanneer je hier een dag naartoe gaat zie je prachtige uitzichten, zoals hier, bij de Incaruines van Pisaq. Dit zijn terassen/trappen, de Inca's verbouwden hier gewassen op.

'370350' door astriddd '370350' door astriddd

EcuadorGalapagos eilanden

EcuadorGalapagos eilanden

Ik val op!

astriddd

Grappig en opvallend vogeltje die zo nu en dan voorbij vliegt op de Galapagos eilanden. Het snelle beesjte hield niet van op de foto gaan, want hij was me telkens te snel af... behalve op deze foto dan!

'369811' door astriddd '369811' door astriddd

EcuadorCotopaxi NP

EcuadorCotopaxi NP

Cotopaxi Vulkaan...Ec

astriddd

Prachtige, maar koude Cotopaxi vulkaan... De klim naar boven is vermoeiend maar zeker de moeite waard. Vanaf de vulkaan heb je ook prachtig uitizicht over de omgeving. Wel afhankelijk van het weer, het wordt er zeer snel bewolkt.

'369150' door astriddd '369150' door astriddd

BoliviaUyuni

BoliviaUyuni

Boliviaanse moeder aa

astriddd

Deze foto is genomen in een dorpje vlakbij de zoutvlakten (Salar de Uyuni) in Bolivia. Het is onbekende waar ze op weg naar toe zijn, wellicht naar een huisje of naar school. Het blijft mooi om mensen te bekijken, met hun prachtige kleding.

'367019' door astriddd '367019' door astriddd

Costa RicaWestkust Costa Rica

Costa RicaWestkust Costa Rica

Nieuwschierig aapje?

astriddd

Deze foto is gemaakt in het natuurreservaat van Manuel Antonio. Rustig van de zee, strand en zon genieten is er hier niet bij: wasberen en aapjes zijn te nieuwschierig en nemen zo alle spullen mee. Dit aapje besloot toch maar wat op afstand te blijven, en het eerst eens een tijdje te observeren...

'366126' door astriddd '366126' door astriddd

PeruCusco

PeruCusco

Indianen meisje op we

astriddd

Dit schattige meisje kwam ik tijdens de Lares Trek in Peru tegen, ze was helemaal alleen onderweg naar school/het dichtst bijzijnde dorpje. Op haar sandaaltjes trotseerde ze zonder moeite de bergen en de kou, respect! Ze heeft ook zo'n schattig hoedje op! Het was een bijzondere ontmoeting.

'364340' door astriddd '364340' door astriddd

GuatemalaLago de Atitlan

GuatemalaLago de Atitlan

Zonsondergang Santiag

astriddd

De zon gaat langzaam onder, achter de bergen en de bomen. Het was prachtig om te zien, het geeft rust. Gemaakt in Santiago de Atitlan, Guatemala.

'363936' door astriddd '363936' door astriddd

BoliviaTiticacameer

BoliviaTiticacameer

Local op Isla del Sol

astriddd

De boot is net gearriveerd op Isla del Sol. Deze mooie Boliviaanse vrouw komt net terug met haar boodschapjes op het eiland. Het mooie Titicacameer en de prachtige omgeving op de achtergrond.

'480050' door astriddd '480050' door astriddd

BoliviaUyuni

BoliviaUyuni

4x4 Tour Uyuni

astriddd

De 3-daagse 4x4 tour naar de Salar de Uyuni, de grootste zoutvlakte ter wereld. Naast deze zoutvlakte kom je ook langs prachtige Laguna's, zie je wildlife en geniet je van al het moois dat dit gebied te bieden heeft. Echt zo mooi!

'363256' door astriddd '363256' door astriddd

ChiliAtacama

ChiliAtacama

Prachtig lichtspel bi

astriddd

Prachtig lichtspel bij zonsondergang in de Atacama Woestijn met op de achtergrond de Licancabur vulkaan. Tijdens de zonsondergang en een bewegend wolkendek krijg je steeds andere prachtige uitzichten.

'257450' door astriddd '257450' door astriddd

NicaraguaGranada

NicaraguaGranada

Brutale aap

astriddd

Ter gelegenheid van mijn verjaardag, had ik een deze taart gekregen. Tijdens een rondtocht in een bootje, sprong een aap vanuit de bomen in ons bootje... en deze dief pakte gelijk mijn taart af! Super verjaardag, met onderwachte ontmoeting!

'257447' door astriddd '257447' door astriddd

Costa RicaArenal Volcano

Costa RicaArenal Volcano

Lake Arenal

astriddd

De prachtige omgeving van de Arenal vulkaan in Costa Rica. Dit is de omgeving van het Lake Arenal, waar je over heen moet om richting de vulkaan te gaan.

'257445' door astriddd '257445' door astriddd

Costa RicaGuanacaste

Costa RicaGuanacaste

Leguaan

astriddd

Mooie leguaan, op zijn gemakkie in een boom... @ Playa Santa Theresa. Leguaan is erg mooi door de mooie, aparte kleuren. Is eens een keer iets anders!

'257440' door astriddd '257440' door astriddd

NicaraguaGranada

NicaraguaGranada

Kinderdagverblijf

astriddd

Kinderen @ kinderdagverblijf... vind de kinderen en heel mooi opstaan, jammer dat de kwaliteit van de foto niet goed is. De kinderen zijn zo lief, en hebben echt aandacht nodig!

'257438' door astriddd '257438' door astriddd

NicaraguaGranada

NicaraguaGranada

Kinderdagverblijf...N

astriddd

Op het kinderdagverblijf kon je zo duidelijk zien dat de kinderen thuis "aandacht tekort" komen... ze zijn zo blij als er iemand met ze speelt! Dit was een mooie ontmoeting.