alberto

profiel alberto

Naam

alberto alvarez

Reviews

0

Foto's & tips

51

Blogs

0

Lid sinds

30 October 2007

Over mij

Enthousiast, gemotiveerd, passievol en een doorzetter. De afgelopen 8 jaar heb ik dankzij mijn baan de mooiste plekjes op aarde mogen bezichtigen.

Mijn Motto

'Geniet van de mooiste plekjes op aarde maar vergeet niet dat je te gast bent.'

 

2 reactie(s) bij "alberto"

  • profile image comment

    Hoi Alberto, Leuk om te zien dat jij hier ook Disney foto's plaatst. Jouw profielfoto komt sterk overeen met een foto die ik laatst maakte in Parijs :-) Grappig! Maar dan met mezelf erop ;-)

    Door scubasheila • geplaatst op 2008-10-06 16:54:35
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat nu een bericht achter bij een mede-Reisreporter! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 14:10:04

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (51)

'84260' door alberto '84260' door alberto

Sri LankaGalle

Sri LankaGalle

Sunset1

alberto

Zonsondergang

'12568' door alberto '12568' door alberto

SurinameParamaribo

SurinameParamaribo

Paramaribo1

alberto

Boottocht door de binnenlanden van suriname

'465056' door alberto '465056' door alberto

Mexico

Mexico

Snorkelen in...onderg

alberto

Rijd vanuit Playa del Carmen richting Tulum. Halverwege kom je aan de rechterkant van de weg een bordje tegen met Hidden worlds. Het ziet er niet uit als je komt aanrijden en het nodigt niet echt uit tot stoppen maar vertrouw me maar. Na een wetsuit te hebben uitgezocht en betaald te hebben, wordt je in een soort vrachtwagen het bos ingereden. Bij een gat in de grond wordt je gedropt en verzocht om in het gat af te dalen. Ik hoor je denken, waar ben ik nu weer terecht gekomen. Eenmaal door het gat beland je in een andere wereld, als in een sprookje. Prachtige gewelven worden weerspiegeld in het azuurblauwe water. Wow, is op dat moment het enige dat ik kon uitbrengen. Onderwatercamera's hebben weinig nut want er zitten nauwelijks vissen. Evengoed een belevenis op zich. Tip: ga aan het eind van de middag, dan is het rustiger.