Zuidermark

profiel Zuidermark

Naam

Mark Z

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

2

Lid sinds

11 August 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

SLT-A65V

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Zuidermark"

 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 12 Nov 2014 | 17:44:56

  Ik heb alle wandeleilanden gedaan. Santa Antao, Brava, Sao Nicolau, Santiago, Fogo, Sao Vincente. Daar kun je bijna niet
  zwemmen in zee. Soms gevlogen en soms met de boot. Als je kort gaat blijf dan op 1 eiland. De vluchten worden vaak geannuleerd naar een andere dag en boten gaan er weinig. Wij deden een doorgaande trektochten. Hebben het laten samenstellen op onze wensen. Kijk eens op de site van fairtravel. Veel info over de eilanden.
  Succes
  Ina

  Bericht aangepast op 19:38:19
 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 12 Nov 2014 | 15:57:24

  En laat ik nu net niet op die zon eilanden van Kaapverdië zijn geweest.
  Succes met zoeken
  gr Ina

  Bericht aangepast op 02:54:16
 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 12 Nov 2014 | 08:08:14

  Hallo Mark
  Als je nog meer info wilt over Kaapverdie. Ik heb op zeven eilanden gewandeld, een maand lang
  Groetjes
  Ina

  Bericht aangepast op 02:44:29
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 05 Sep 2014 | 07:44:19

  Beste Mark,

  Helaas hebben we je foto 'Doodstil Death Valley' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team


  Bericht aangepast op 23:54:06

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'449883' door Zuidermark '449883' door Zuidermark

IerlandCliffs of Moher

IerlandCliffs of Moher

Cliffs of Moher

Zuidermark

Deze foto is gemaakt vanaf het wandelpad in zuidelijke richting (Burren Way) langs de Cliffs of Moher met uitzicht op de uitkijktoren. Wij waren er in september en hadden geluk met dit weer. De volgende dag was het zicht nul door dichte mist.

'444504' door Zuidermark '444504' door Zuidermark

Verenigde StatenUtah

Verenigde StatenUtah

Monument Valley

Zuidermark

Mooi uitzicht over Monument Valley. Het leuke hiervan is dat het net lijkt alsof je hier in the middle of nowhere bent, maar in werkelijkheid als je je om zou draaien, zou je een parkeerplaats vol met auto's zien staan.

'453403' door Zuidermark '453403' door Zuidermark

LesothoThaba-Tseka

LesothoThaba-Tseka

Jonge Basotho

Zuidermark

Deze jonge Basotho, zoals de inwoners van Lesotho worden genoemd leeft in heel andere omstandigheden dan wij in het westen gewend zijn. Op een stenen vloer, in een klein hutje zonder verwarming of stromend water moet het kindje zich zien te vermaken, zonder speelgoed. Lesotho is een arm land met een hoog sterftecijfer a.g.v. aids. Ca. 50% van de vrouwen onder de 40 jaar is besmet met HIV ( in stedelijke gebieden ).

Laatste blogs (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'473506' door Harold Versteeg '473506' door Harold Versteeg

Kaapverdië

Kaapverdië

Vergeet het eiland Sa

Harold Versteeg

Vergeet als je in Kaapverdie het eiland Sao Nicolau niet! Het eiland is puur en prachtig. Bijna alles is nog autentiek. Vooral het vissersdorp Tarrafal is een leuke plek om te verblijven. Aan zee, de haven, leuke restaurantjes, en leuke straatjes. Ga ook naar het iets verder gelegen Ribeira Branca en Prata. Prachtige natuur daar! Sao Nicolau heeft veel weg van Sao Antoa, dus wandelaars.....en natuurgenieters.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik