Yaramairin

profiel Yaramairin

Naam

Yara Mairin Janson

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

14 March 2021

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Over mij

Wanneer mensen vragen wat ik het liefst zou doen als geld geen rol speelde dan zou ik zeggen:
De wereld rondreizen en mooie plekken en momenten vastleggen.

Wellicht goed om te weten, ik ben net begonnen met fotograferen dus de beelden die ik deel zullen zeker niet perfect zijn.
Tips zijn dan ook altijd welkom.
Instagram: @yaramairin

Mijn Motto

'Not all those who wander are lost.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Fujifilm

Model

Fujifilm xt200

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'1126838' door Yaramairin '1126838' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Agafay desert camp

Yaramairin

De Agafay dessert bevindt zich op slechts 40 minuten rijden van Marrakech en dit is dan ook perfect met elkaar te combineren. Er zijn verschillende tentenkampen maar het tentenkamp waar wij verbleven heet Agafay Dessert kamp. In het kamp zelf kan je heerlijk eten en ook kun je tochtjes doen met kamelen, quads of een lekkere massage boeken. Het eten is heerlijk en de mensen enorm vriendelijk.

'1126828' door Yaramairin '1126828' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

De prachtige Agafay..

Yaramairin

Een jaar geleden bezochten wij Marrakech en toen hebben we ook een aantal nachten verbleven in de Agafay woestijn. De Agafay woestijn bevindt zich op slechts 40 minuten rijden van Marrakech en dit is dan ook perfect met elkaar te combineren.

'1126841' door Yaramairin '1126841' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Agafay woestijn -...o

Yaramairin

Nog eentje dan van de Agafay woestijn. ‘S avonds en ‘s nachts is het enorm stil, dit is een hele bijzondere ervaring, nog nooit eerder in mijn leven heb ik zo’n rustgevende stilte ervaren. Omdat er geen sprake is van luchtvervuiling heb je ‘s nachts een prachtige sterrenhemel waar duizenden sterren helder zichtbaar zijn. Ook de zonsopgang en zonsondergang echt magisch. Wanneer het allemaal weer mag is de Agafay woestijn dus zeker een bezoekje waard.

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-07-2021 We trappen af met het thema voor juli: Wildlife in tijden van corona. En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

STEM OP JOUW FAVORIETE WERELDWONDER EN WIN


29-06-2021 In ons dubbeldikke jubileumnummer lichten we maar liefst 101 nieuwe Wereldwonderen uit: plekken en ervaringen die nog buiten de gebaande paden liggen en op jouw (duurzame) bucketlist thuishoren. Maar welk wonder is nu eigenlijk jouw favoriet? Wordt het het Noorderlicht, de Rotskerk van Lalibela of de molens van Kinderdijk? Breng je stem uit en win een van de honderd topprijzen!

DREAMER666 WINT DE WERELDWONDER-FOTOWEDSTRIJD


29-06-2021 'Welk bouwwerk of door de mensen gemaakte plek zou de titel Nieuw duurzaam Wereldwonder moeten dragen?' Die vraag stelden we jullie zo'n twee maanden geleden. We kregen tal van foto's binnen van de meest prachtige bestemmingen - waarvan je een aantal terug kunt vinden in de dubbeldikke jubileumeditie van Columbus die nu in de winkels ligt! Een van die plekken is Bagan, een stad die met recht een Wereldwonder genoemd mag worden. Bagan werd door meerdere mensen genomineerd, maar Dreamer666 blies ons met haar foto omver en mag daarom voor Columbus op reportage. Gefeliciteerd, Jessi!

DE DUBBELDIKKE JUBILEUMEDITIE VAN COLUMBUS IS UIT!


29-06-2021 Toen Columbus Travel in 2005 werd opgericht, hadden we nooit kunnen bevroeden dat we 16 jaar later maar liefst 100 edities verder zouden zijn. 101 eigenlijk, want we vieren het heuglijke feit met een dubbeldik nummer: editie 100 vol nieuwe wereldwonderen en editie 101: een Familyspecial met 101 bijzondere reizen met kinderen. Heb je hem nog niet in huis? We geven vier weken lang 25 exemplaren van deze collectible jubileumeditie weg! Hebben? Doe mee!

week 30 | Community-toppers

Tranøy Fyr door DREAMER666
Tranøy Fyr. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Tranøy Fyr door Dreamer666
2. Review: Huila, Colombia door Travelbag
3. Communitylid van de week: John Heeneman
4. Nieuwkomer: Matijs

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JULI: WILDLIFE IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juli is: wildlife. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik