Yaramairin

profiel Yaramairin

Naam

Yara Mairin Janson

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

14 March 2021

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Over mij

Wanneer mensen vragen wat ik het liefst zou doen als geld geen rol speelde dan zou ik zeggen:
De wereld rondreizen en mooie plekken en momenten vastleggen.

Wellicht goed om te weten, ik ben net begonnen met fotograferen dus de beelden die ik deel zullen zeker niet perfect zijn.
Tips zijn dan ook altijd welkom.
Instagram: @yaramairin

Mijn Motto

'Not all those who wander are lost.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Fujifilm

Model

Fujifilm xt200

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'1126838' door Yaramairin '1126838' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Agafay desert camp

Yaramairin

De Agafay dessert bevindt zich op slechts 40 minuten rijden van Marrakech en dit is dan ook perfect met elkaar te combineren. Er zijn verschillende tentenkampen maar het tentenkamp waar wij verbleven heet Agafay Dessert kamp. In het kamp zelf kan je heerlijk eten en ook kun je tochtjes doen met kamelen, quads of een lekkere massage boeken. Het eten is heerlijk en de mensen enorm vriendelijk.

'1126828' door Yaramairin '1126828' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

De prachtige Agafay..

Yaramairin

Een jaar geleden bezochten wij Marrakech en toen hebben we ook een aantal nachten verbleven in de Agafay woestijn. De Agafay woestijn bevindt zich op slechts 40 minuten rijden van Marrakech en dit is dan ook perfect met elkaar te combineren.

'1126841' door Yaramairin '1126841' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Agafay woestijn -...o

Yaramairin

Nog eentje dan van de Agafay woestijn. ‘S avonds en ‘s nachts is het enorm stil, dit is een hele bijzondere ervaring, nog nooit eerder in mijn leven heb ik zo’n rustgevende stilte ervaren. Omdat er geen sprake is van luchtvervuiling heb je ‘s nachts een prachtige sterrenhemel waar duizenden sterren helder zichtbaar zijn. Ook de zonsopgang en zonsondergang echt magisch. Wanneer het allemaal weer mag is de Agafay woestijn dus zeker een bezoekje waard.

Community-updates

EDITIE 106 | 28 eens-in-je-leven reiservaringen

25-01-2021 Columbus Travel editie 106 is nu verkrijgbaar! Onze nieuwste editie over reizen die je één keer in je leven wilt maken is uit! Plus: kom oog in oog te staan met de Europese beer in Slovenië, ga net over de grens roadtrippen in België en Duitsland, treed buiten de gebaande paden in Oman en maak kans op een reis naar Spanje en een weekendje weg met een huurcamper! Bekijk de editie hier >

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

WEEK 03| COMMUNITY-TOPPERS


Salto do Prego. Foto: Canipel
1. Topfoto & -tip: Salto do Prego door Canipel
2. Review: Askja vulkaan, IJsland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Nheuveltravel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik