Yaramairin

'1127007' door Yaramairin '1127007' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

De deuren in Marrakec

Yaramairin

Zijn jullie weleens in Marrakech geweest? En zo ja, hebben jullie weleens goed naar de deuren gekeken? Een van de dagen dat wij in Marrakech waren ben ik eens heel goed naar alle deuren gaan kijken en de diversiteit en de details van elke deur zijn prachtig. Hierbij een foto van een van mijn favorieten.

'1126841' door Yaramairin '1126841' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Agafay woestijn -...o

Yaramairin

Nog eentje dan van de Agafay woestijn. ‘S avonds en ‘s nachts is het enorm stil, dit is een hele bijzondere ervaring, nog nooit eerder in mijn leven heb ik zo’n rustgevende stilte ervaren. Omdat er geen sprake is van luchtvervuiling heb je ‘s nachts een prachtige sterrenhemel waar duizenden sterren helder zichtbaar zijn. Ook de zonsopgang en zonsondergang echt magisch. Wanneer het allemaal weer mag is de Agafay woestijn dus zeker een bezoekje waard.

'1126838' door Yaramairin '1126838' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Agafay desert camp

Yaramairin

De Agafay dessert bevindt zich op slechts 40 minuten rijden van Marrakech en dit is dan ook perfect met elkaar te combineren. Er zijn verschillende tentenkampen maar het tentenkamp waar wij verbleven heet Agafay Dessert kamp. In het kamp zelf kan je heerlijk eten en ook kun je tochtjes doen met kamelen, quads of een lekkere massage boeken. Het eten is heerlijk en de mensen enorm vriendelijk.

'1126828' door Yaramairin '1126828' door Yaramairin

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

De prachtige Agafay..

Yaramairin

Een jaar geleden bezochten wij Marrakech en toen hebben we ook een aantal nachten verbleven in de Agafay woestijn. De Agafay woestijn bevindt zich op slechts 40 minuten rijden van Marrakech en dit is dan ook perfect met elkaar te combineren.

Community-updates

EDITIE 109 | 50x de mooiste dorpen van Europa

25-05-2022 Columbus Travel editie 109 is nu verkrijgbaar! De veelzijdigheid van Europa komt vrijwel nergens zo goed tot uitdrukking als in haar dorpen. Reis door het platteland van Frankrijk, Italië of Spanje, en je komt er al snel achter dat elk dorp zijn eigen culinaire specialiteiten, beschermheilige en volksheld heeft. Dat maakt reizen door Europa zo eindeloos verrijkend. Inspiratie nodig? Wij stelden samen met onze lezers een lijst samen met de vijftig mooiste dorpen van ons continent. Bekijk de editie hier >

WEEK 25 | COMMUNITY-TOPPERS


Indiase kijkdoos. Foto: MarcoPhotoWorld
1. Topfoto & -tip: Indiase kijkdoos door MarcoPhotoWorld
2. Review: Archill Island, Ierland door MarleenvM
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Marja de Waal

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN WEEKENDJE WEG MET HET COLUMBUSJE!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. Plus: je krijgt de waterdichte rugzak Atrack (25 liter) van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


GA OP REIS NAAR ZWITSERLAND VOOR EEN FOTOREPORTAGE IN COLUMBUS TRAVEL
Vertel ons via het formulier hieronder waarom het voor jou #tijdvoorzwitserland is. Ben je al eens in Zwitserland geweest, dan kun je via het formulier gelijk een van je reisfoto's uploaden. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik