Willem1964

profiel Willem1964

Naam

Willem Holle

Reviews

0

Foto's & tips

47

Blogs

0

Lid sinds

03 June 2011

Favorieten

Fav. stad

Parijs, Valencia

Over mij

Fotograferen is een hobby voor me, geen vak. Toch doe ik een beroep op ieders fatsoen: mijn foto's zijn van mij. Wil je een exemplaar? Laat me dat dan graag weten.

Mijn Motto

'Alles wat ik live heb gezien, hoef ik niet meer vanachter een hek te zien.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

5100

Overige

Lens: 18-200 mm Nikon Lens: 55-300 mm Nikon

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Willem1964"

 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 15 Dec 2012 | 16:51:55

  Hallo Willem,
  Bedankt voor je aanvullende info over de apen uit Bhutan.
  Fijn weekend, Frans

  Bericht aangepast op 08:01:12
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 06 Jun 2011 | 12:39:26

  Beste Willem,

  Leuk dat je foto's hebt geplaatst! Helaas hebben we je foto 'As close as yoy can get' offline moeten zetten, omdat het alleen toegestaan is om foto's van dieren in het wild te plaatsen. Je schrijft zelf dat de foto in een Cheeta opvang en toerisme is gemaakt en foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan. Alleen als de dieren (bijna) niet meer in het wild voorkomen, zoals de orang oetan, maken we een uitzondering.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 01:52:53
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 09 Jan 2013 | 19:43:36

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 11:53:51
 • profile image comment
  Door Bartholda• geplaatst op 12 Jun 2011 | 08:41:07

  Hoi Willem,

  Ik zie dat je al heel wat foto's hebt geplaatst, maar nog maar weinig waarderingen. Ik denk dat dit komt omdat je veel foto's achter elkaar plaatst. Je kunt dit beter een paar foto's verdelen over de dag/avond, zodat deze wat meer verspreid staan. Op die manier krijgen ze meer aandacht en waardering die ze zeker verdienen. Je kan eventueel je foto's met 0 waarderingen/reacties verwijderen en op een later tijdstip opnieuw plaatsen.

  Ook zie ik dat je op je eigen homepage een reactie geeft aan Corrie. Als je een reactie wilt geven, dan even op de blauwe naam klikken. Je komt dan op haar homepage waar je je reactie kwijt kan.

  Groetjes, Bartholda

  Bericht aangepast op 20:36:04
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 12 Dec 2012 | 10:00:18

  Graag gedaan!

  Bericht aangepast op 20:59:00
 • profile image comment
  Door Maranopreis• geplaatst op 10 Jun 2011 | 17:54:48

  Willem je steiger staat op zijn kop!

  Bericht aangepast op 06:21:46
 • profile image comment
  Door Willem1964• geplaatst op 06 Jun 2011 | 04:29:20

  Dat is jammer. Opvang en dieren gaat idd ook naar mijn mening niet samen. wat is het probleem van plaatsen overigens? en waar is de grens? Ook een wildpark is een vorm van opvang....

  Bericht aangepast op 06:14:52
 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 05 Jun 2011 | 08:46:56

  Dag Willem,
  Hartelijk welkom op deze leuke site! Je foto van de cheetah is prachtig, maar deze zal wel door de redactie verwijderd worden, omdat het niet is toegestaan foto's van dieren in opvang o.i.d te plaatsen, hoe goed de intentie ook is.
  Nog veel plezier gewenst,
  Corrie

  Bericht aangepast op 06:12:50

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (47)

'316818' door Willem1964 '316818' door Willem1964

FrankrijkDordogne, Limousin en Lot

FrankrijkDordogne, Limousin en Lot

Waterval bij Forge de

Willem1964

Bij Savignac Ledrier staat een oude smederij. Deels werkend op waterkracht, deels op steenkool. Deze waterval vroeg op vastlegging. Met wat gepiel met sluitertijden kwam dit plaatje uiteindelijk de ballotage door.

'396718' door Willem1964 '396718' door Willem1964

PolenAuschwitz

PolenAuschwitz

Gevangenen kleding in

Willem1964

Kamp Auschwitz laat op indrukwekkende wijze zien wat de Duitsers in WO II deden met hun (Joodse) gevangenen. Naast het kamp zelf zijn er diverse tentoonstellingen te zien in de voormalige blokken. Indrukwekkend!

'374853' door Willem1964 '374853' door Willem1964

BhutanLhuentse

BhutanLhuentse

Apen

Willem1964

Gewoon langs de weg. En niet "tam". Een ware lust dus. Want daar waar apen in andere landen je auto bespringen om alles mee te nemen was los zit, lijken in Bhutan ook de apen nog niet gewend te zijn aan toeristen. En daardoor heb je voor deze plaatjes niet altijd even veel tijd om te "schieten".

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik