Wilhelmina1

profiel Wilhelmina1

Naam

Helma van Baalen - Muis

Reviews

0

Foto's & tips

20

Blogs

0

Lid sinds

30 November 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Italië

Fav. stad

Rome

Over mij

Ik ben Helma. Mijn intresses zijn kunst en cultuur en ik zoek hierbij altijd for more, for better, for new. Verder verdeel ik mijn tijd over een man en twee kinderen.

Mijn Motto

'Mezelf onderdompelen in de kleuren, geuren en geluiden. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

alpha 100

 

4 reactie(s) bij "Wilhelmina1"

 • profile image comment

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2013-01-10 17:52:40
 • profile image comment

  Ha reisreporters, Ik vraag me af of er ook reisreporters zijn die net als ik, europa en Italie als favoriet werelddeel en land hebben. Groet Helma

  Door Wilhelmina1 • geplaatst op 2009-11-15 15:47:11
 • profile image comment

  Je Brussel foto lokte me naar je site. Bijven plaatsen hoor, bijvoorbeeld van je favoriete land Italië. Daarvan heb ik er ook net een paar op mijn site gezet. Je hebt er mooie foto's bij. Die van het atomium krijgt van mij zelfs vijf sterren.

  Door whelder • geplaatst op 2009-02-01 20:46:35
 • profile image comment

  Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

  Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 15:14:04

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (20)

'153582' door Wilhelmina1 '153582' door Wilhelmina1

DuitslandAken

DuitslandAken

Schaapje, schaapje he

Wilhelmina1

Wol...vilten....na drie uur......sloffen!

'28366' door Wilhelmina1 '28366' door Wilhelmina1

ItaliëRome

ItaliëRome

Rome anders bekeken

Wilhelmina1

Na een hele klim is het uitzicht geweldig!

'229920' door Wilhelmina1 '229920' door Wilhelmina1

ItaliëLazio en Rome provincie

ItaliëLazio en Rome provincie

Adrianus

Wilhelmina1

Villa Adriana is de verwezenlijking van een wensdroom. Na zijn terugkeer uit de oostelijke provincies begon Adrianus met de aanleg van deze residentie. Als groot liefhebber van kunst en architectuur wilde hij bepaalde landschappen en bouwwerken imiteren die hij op zijn verre reizen in het Oosten had bezocht. Midden in het terrein stond al een villa van ongeveer 100 x 165 m. Deze was later enkele malen verbouwd, onder meer ten tijde van Augustus. Adrianus behield een reeks kamers waaronder een atrium langs de hoofdas. In 134 was de Villa bijna voltooid, maar de dood van zijn jonge hartsvriend Antinoüs had de 58-jarige Adrianus zowat gek van verdriet gemaakt, dat hij weinig genoegen aan zijn droomvilla kon beleven. Hij overleed vier jaar later en werd begraven in zijn reusachtige mausoleum aan de Tiber in Rome. In 1870 kwam het terrein in handen van de Italiaanse staat, die systematische opgravingen liet uitvoeren waarbij men de totale oppervlakte van het complex blootlegde. Eind vorige eeuw is geïnvesteerd in betere bescherming van het terrein. Er is verlichting aangebracht zodat het terrein 's nachts voor bijeenkomsten gebruikt kan worden. In 1998 werd de Villa op de werelderfgoedlijst van UNESCO gezet.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik