Wereldteam

profiel Wereldteam

Naam

Wereldteam

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

2

Lid sinds

08 mei 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Mijn Motto

'Eeuwig ontdekken'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'363798' door Wereldteam '363798' door Wereldteam

SurinameJungle

SurinameJungle

Oude Marron dame geef

Wereldteam

Diep in het binnenland van Suriname ben ik op bezoek bij een prachtige oude Marron dame. Zij geeft mij een geneeskrachtig kruidenbad, ik heb de heerlijke geur daarna nog dagen geroken.

'363792' door Wereldteam '363792' door Wereldteam

FilipijnenLuzon eiland

FilipijnenLuzon eiland

Rijstterrassen, Batad

Wereldteam

Rijstterrassen, Batad. Na een mooie wandeling van een paar uur sta je met je voeten aan de rand van deze prachtige vallei. Zie ook: tips.

'480102' door Wereldteam '480102' door Wereldteam

SurinameJungle

SurinameJungle

Prachtige korjaaltoch

Wereldteam

Om het noordelijkste deel van de Amazone in te trekken, hoef je geen binnenlandse vlucht te boeken. Zes uur 's ochtends is een goed tijdstip om in de Saramaccastraat (Paramaribo) een zitplaats in 1 van de particuliere busjes te huren. Hiermee reis je voor een klein bedrag richting heb binnenland. Aangekomen in Atjoni, stap je over in een korjaal. Hiermee reis je niet veel comfortabeler dan iemand die dit 200 jaar geleden deed. Al in 1830 werden ze gebuikt om de rivier te bevoeren en handel te drijven op de plantages. Gedurende de uren op de houten zitting van de korjaal, trekken de oerwoudmuren zich met een overweldigende plantengroei aan je voorbij. Je kunt bij een aantal dorpen aan wal gaan en overnachten bij de Marrons, de afstammelingen van de weggelopen Afrikaanse slaven. Vlieg vanuit Djumu terug (van te voren reserveren). Het zien van de Surinamerivier - de donkerbruine levensader die dwars door het regenwoud kronkelt - vanuit de lucht is een onvergetelijke ervaring.

Laatste blogs (2)

Dagboekfragment #2 Gambia Zondag 14 augustus 00:30 Het is heel benauwd en broeierig. ‘…’ Zodra ik wakker word zoek ik een weg door de klamboe naar buiten en pak een briesje wind van zee. V... Lees meer

Dagboekfragmenten #1 Cambodja Donderdag 9 november 19:00 Hij eet een vreemde vrucht. We zitten op een balkon in Battambang. Na een bootreis van acht uur met het kabaal en de stank van een... Lees meer