Wennes

profiel Wennes

Naam

Wendy Agema

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

11 September 2011

 

1 reactie(s) bij "Wennes"

  • profile image comment

    Beste Wendy, Helaas hebben we je foto 'Meisje en poes' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door REDACTIE • geplaatst op 2012-09-14 06:44:27

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'403158' door Wennes '403158' door Wennes

ItaliëSiena

ItaliëSiena

De daken van Siena

Wennes

Wat heb ik genoten van de stad Siena! Al die kenmerkende schuine daken, ik voelde me echt thuis in hartje Toscane. De mensen, de kleuren, de geuren, de vergezichten.. prachtig!

'403156' door Wennes '403156' door Wennes

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Zonsondergang aan de.

Wennes

Zonsondergang vanaf ons balkon in Cecina aan de Toscaanse Kust. Wat een heerlijkheid, zo rustgevend! Prachtige omgeving, Toscane is echt een plek waar ik nog vaker naar toe zou willen.

'403164' door Wennes '403164' door Wennes

GriekenlandSantorini

GriekenlandSantorini

Uitzicht Santorini

Wennes

Santorini, het eiland met de mooiste plekjes om de mooiste foto's te schieten voor bijvoorbeeld een eigen kalender. Je kunt er ook op de meest prachtige locaties trouwen, dat heb ik dus vorig jaar gedaan, onvergetelijk met een onbeschrijflijk mooi uitzicht over de zee!

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

De toppers van week 22 worden 3 juni bekend gemaakt.

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik