WendyvanLeeuwen

profiel WendyvanLeeuwen

Naam

Wendy van Leeuwen

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

11 mei 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Portugal

Fav. stad

Lissabon

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

 

2 reactie(s) bij "WendyvanLeeuwen"

  • profile image comment

    Hoi Wendy, Welkom hier en wat leuk dat je gelijk een foto bij je favorieten hebt gezet en "fan" bent geworden. Een raar woord, maar ik zie het als een mooi compliment. Groet, Henk

    Door hbplaatjes • geplaatst op 2015-06-04 00:06:56
  • profile image comment

    Hoi Wendy, welkom op Reisreporter. Ik hoop dat je hier net zoveel plezier zal hebben als ik. En wat een eer dat mijn foto van de komische man meteen tussen jouw favorieten mag staan! Groetjes Kirsten

    Door KHeijlaerts • geplaatst op 2015-05-16 12:43:48

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'494743' door WendyvanLeeuwen '494743' door WendyvanLeeuwen

VietnamPhu Quoc

VietnamPhu Quoc

Groene vissersboten,.

WendyvanLeeuwen

Phu Quoc is een kleurrijk eiland - vooral de havens liggen vol met vrolijk gekleurde vissersboten. Je kunt mooi snorkelen rondom het eiland - en dan vanaf zee de leuke havens zien liggen.

'494576' door WendyvanLeeuwen '494576' door WendyvanLeeuwen

VietnamPhu Quoc

VietnamPhu Quoc

Visserboten rondom Ph

WendyvanLeeuwen

Tijdens onze tweede dag op Phu Quoc - zuiden van Vietnam - gingen we erop uit per boot. En dan vaar je de haven uit tussen alle gekleurde vissersboten, superleuk!

'494261' door WendyvanLeeuwen '494261' door WendyvanLeeuwen

CambodjaZuid Cambodja en de kust

CambodjaZuid Cambodja en de kust

Koh Rong Saloem -...i

WendyvanLeeuwen

Prachtige eilanden, weinig toeristen: dat zijn de eilanden ten zuiden van Cambodja. Vanuit Sihanoukville kun je met de boot naar verschillende eilanden. Koh Rong Saloem heeft een paar hutjes op het strand en verder is het genieten hier - boek (en camera!) mee en relaxen!

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (8)

'495041' door hbplaatjes '495041' door hbplaatjes

IndiaRajasthan

IndiaRajasthan

Ouwe knoest (3)

hbplaatjes

Deze man zagen wij in het stadje Jojawar. Een kleinere plaats tussen Udaipur en Pushkar op ongeveer 20 kilometer van de hoofdweg. Hier kwamen we bijna geen andere westerse toeristen tegen. De mensen waren zeer vriendelijk en vonden het leuk om op de foto te gaan. Een gesprekje in het Engels lukte overigens niet. Ik heb even getwijfeld over de titel, want deze man is weliswaar ook wat ouder, maar hij zag er veel beter verzorgd uit dan de meeste andere oude mannen. Hij zat in een winkeltje te buurten waarvan de pui volledig open was. Vooral (de kleur van) zijn tulband en de grote oranje stip op zijn voorhoofd vielen op.

'492634' door KHeijlaerts '492634' door KHeijlaerts

IndonesiëJogjakarta

IndonesiëJogjakarta

Komische man

KHeijlaerts

Wat hebben we een lol gehad met deze man! Toen we buiten het Kraton stapten kwam hij ons tegemoet, meteen hadden we een leuke klik en daarna heeft hij ons meegenomen naar de Kampung waar ook het waterkasteel te vinden is. We lopen door allemaal gezellige straatjes waar de locals hun dagelijkse bezigheden hebben. We proeven loewak koffie van de poep van de civetkat en we kijken binnen bij een wayangpoppen atelier waar we zien hoe de schaduwpoppen worden gemaakt. We bezoeken een deel van het waterkasteel (zie mijn vorige foto) en lunchen bij een heel leuk restaurantje. Het klinkt alsof het een toeristenval is, maar dat was het helemaal niet, het was oprecht een vriendelijke man die het leuk vond om zijn kennis te delen. Later die middag gaan we naar Prambanan. Hij wil graag met ons daar naartoe, en ons lijkt het ook erg leuk. Helaas heeft zijn vrouw de auto mee en nemen we na een paar uurtjes toch afscheid. EXIF: Nikon D7000; Sigma 24-70 bij 70mm; ISO 250; f/3,5; 1/640s

'488438' door oliververheij '488438' door oliververheij

Sri Lanka

Sri Lanka

Fisherman at the beac

oliververheij

Eenmaal aangekomen in Negombo, liepen we over het strand. Daar kwamen we deze visser tegen die zijn netten aan het repareren is voor de volgende vangst.