Wendy Vertegaal

profiel Wendy Vertegaal

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

22 October 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Over mij

Ik ben docente Frans en woon in Delft. Ik probeer van bijna al mijn vakanties ( en dat zijn er wel wat in het onderwijs :-) gebruik te maken om de wereld te ontdekken.

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'1109412' door Wendy Vertegaal '1109412' door Wendy Vertegaal

Peru

Peru

Inka-terrassen in...M

Wendy Vertegaal

In Heilige vallei van de Inca's ligt ook Moray, een terrassencomplex in de vorm van een amfitheater. Het is onbekend waar het voor diende, maar verschrikkelijk indrukwekkend. Het ligt ook zo ontzettend mooi gelegen.

'1111154' door Wendy Vertegaal '1111154' door Wendy Vertegaal

Ecuador

Ecuador

Portret in Quito

Wendy Vertegaal

Deze foto is genomen in Quito, Ecuador, tijdens een van onze eerste reizen. Begonnen de reis 2 dagen in Quito. Hadden mooie nieuwe camera gekocht die dag 3 in de bus naar Banos is gestolen. Weg alle foto's uit Quito !! Gelukkig had ik mijn oude camera nog bij me, en kon op de laatste ochtend , voor onze terugvlucht, nog een foto maken van deze twee kinderen. Mijn enige foto uit Quito.

'1111333' door Wendy Vertegaal '1111333' door Wendy Vertegaal

Oman

Oman

Oase in Oman

Wendy Vertegaal

Wadi Bani Khalid. Alsof je een sprookje binnenstapt. Geldt trouwens voor heel Oman ; zo mooi, zo anders ! Dit is hoe ik me een oase altijd al had voorgesteld.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'1104408' door Patty Mudde '1104408' door Patty Mudde

MaleisiëSabah

MaleisiëSabah

Portret van een...men

Patty Mudde

Ruim 600 treden omhoog, naar mijn slaapplek voor de komende dagen. Ik ben benieuwd naar het uitzicht, zo op een heuvel middenin het regenwoud van Borneo. En dan, zo onverwachts, sta ik ook in oog met dit prachtige dier. Een glimp van deze mensaap krijg ik te zien, heel even, want binnen een paar seconden, slingerend van boom naar boom is ze weer weg.

'498725' door Agrotewal '498725' door Agrotewal

Marokko

Marokko

Even poolshoogte neme

Agrotewal

De straatjes van Chefchaouen zijn echt heel mooi om door te dwalen. Ik vond het sowieso een van de mooiste plaatsjes. De straten waren schoon en dat is in veel steden niet het geval. Deze man stond zo lekker in het zonnetje naar de handel te kijken, echt een uitdragerij maar leuk om te zien. Wanneer je in Chefchaouen bent is het niet alleen heel mooi om door de straatjes te dwalen en afwachten wat je tegenkomt, maar een must see is zeker met de trap naar de camping gaan. Het is een behoorlijke klim je bent er gauw 15 minuten mee zoet, maar de trap leidt langs een oude begraafplaats en de uitzichten over de vallei en de stad zijn onvergetelijk.

Community-updates

EDITIE 108 | Reis mee met Floortje Dessing & andere reisheldinnen

15-04-2021 Columbus Travel editie 108 is nu verkrijgbaar! Voor deze editie bundelden we onze krachten met die van Nederlands bekendste reisjournalist: Floortje Dessing. In een interview stellen we de vragen die we altijd al van haar wilden weten. En lees je meer over bijzondere bestemming in Indonesië, India, Botswana en Zwitserland.   Bekijk de editie hier >

WEEK 20 | COMMUNITY-TOPPERS


Neretva. Foto: Canipel
1. Topfoto & -tip: Neretva door Canipel
2. Review: De Hortus Alkmaar door Agrotewal
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Ad Jonker

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN WEEKENDJE WEG MET HET COLUMBUSJE!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. Plus: je krijgt de waterdichte rugzak Atrack (25 liter) van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


GA OP REIS NAAR ZWITSERLAND VOOR EEN FOTOREPORTAGE IN COLUMBUS TRAVEL
Vertel ons via het formulier hieronder waarom het voor jou #tijdvoorzwitserland is. Ben je al eens in Zwitserland geweest, dan kun je via het formulier gelijk een van je reisfoto's uploaden. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik