Wendes

profiel Wendes

Naam

Wendy Mensink

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

13 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

IJsland

Fav. stad

San Francisco

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

80D

Overige

Canon 40D

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'549179' door Wendes '549179' door Wendes

FinlandLapland

FinlandLapland

Heldere dag in Fins..

Wendes

Tijdens een van de zeldzame dagen in Luosto, Fins Lapland, dat het helder was, liet de maan zich bijzonder mooi en laag aan de horizon zien. Door de knusse blokhutten en het pak sneeuw waan je je verder van huis dat dan je daadwerkelijk bent!

'540991' door Wendes '540991' door Wendes

Malediven

Malediven

Arriveren in het...pa

Wendes

Bij aankomst op het eiland Dhigufinolhu is het aan te raden direct slippers en een korte broek aan te trekken. Destijds dachten wij, op de foto net gearriveerd per boot, dat het wel mee zou vallen met de temperaturen, omdat het door water omringd is. Dat bleek dus niet het geval ;) Zorg er ook voor dat je elk moment je camera bij de hand hebt, je ziet de prachtigste vissensoorten, haaien en roggen direct onder je door zwemmen!

'314185' door Wendes '314185' door Wendes

IJslandZuidland

IJslandZuidland

IJslander

Wendes

Een van de vele groepen IJslanders verspreid over de uitgestrekte vlaktes van het zuiden van IJsland. Deze mooie IJslander stond met meerdere IJslanders langs de weg tussen Þingvellir en de Geysir in het Haukadalur.

Ik ben fan van (1)

Community-updates

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

EDITIE 105 | 35 BESTE ISLAND ESCAPES IS UIT!

10-12-2021 Columbus Travel editie 105 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de 35 mooiste eilanden waar je nu wilt zijn en we nemen je mee naar IJsland, Griekenland, Mallorca, Galapagos en Orkneys. Ook vind je in deze editie traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van CanipelPanoaramDragonflyLindehammann
Dreamer666Mitevisuals en DeerikBekijk de editie hier >

WEEK 02| COMMUNITY-TOPPERS


De wolf in de sneeuw. Foto: Henk Vanetië
1. Topfoto & -tip: De wolf in de sneeuw door Henk Vanetië
2. Review: Sauerland, Duitsland door TravelsbyMonique
3. Communitylid van de week: MarleenvM
4. Nieuwkomer: Glennm23

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik