VeerdonkVisuals

profiel VeerdonkVisuals

Naam

Ralf van de Veerdonk

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

09 August 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Frans-Polynesië

Over mij

Filmmaker van beroep

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A7R3

Overige

Sony A7S2, Sony A6500, Canon 5D Mark3, GoPro Hero 6

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "VeerdonkVisuals"

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 17 Aug 2018 | 14:24:54

  Beste Ralf,
  We zijn blij je te mogen verwelkomen op onze community. Wat een prachtige foto's heb je al met ons gedeeld ... om bij weg te dromen! We hebben je uitgeroepen tot de Nieuwkomer van week 32. Gefeliciteerd met deze titel.

  Groeten en een fijn weekend.
  De Columbus-redactie.

 • profile image comment
  Door Jaapburgers• geplaatst op 09 Aug 2018 | 18:34:06

  Dag Ralf, Over het aantal foto's heb je inmiddels voldoende info gekregen. Als je naar iemand wilt terug reageren, moet je dat doen op de homepage van de desbetreffende Reisreporter. Als je dat op je eigen homepage doet, zien ze dat niet. Ik denk trouwens dat Zoom.nl een mooie site voor je is. Groet., Jaap

 • profile image comment
  Door Dianadm• geplaatst op 09 Aug 2018 | 16:45:23

  Ik snap je insteek maar ik denk dat ik me aansluit bij Marleen. Dit is natuurlijk geen privé site, maar een community en niet alleen de foto's van ander reisreporters zullen snel van de eerste bladzij verdwijnen, maar ook je eigen foto's dus je snijdt jezelf ook in de vingers als je maar blijft doorgaan met uploaden. Hierdoor zullen maar weinig mensen je foto's zien en dat is jammer want het is een prachtige serie.

 • profile image comment
  Door MarleenvM• geplaatst op 09 Aug 2018 | 15:53:14

  Hi Ralf, ik denk dat deze site niet helemaal jouw ding is. Het is hier gebruikelijk om maar een of twee foto’s per dag te plaatsen. Nu krijgen de foto’s niet de aandacht die ze verdienen want ze zijn wel prachtig. Ook de foto’s van andere reisreporters verwijnen snel naar de achtergrond en dat is toch jammer. Groetjes Marleen

 • profile image comment
  Door VeerdonkVisuals• geplaatst op 09 Aug 2018 | 15:02:17

  Hoi Wisseschout, dank voor de tips maar ik ben niet op zoek naar views of likes. Ik lees al sinds jaar en dag dit magazine en vind het gewoon leuk hier wat van mijn mooiste werk te plaatsen. Dat ga ik niet wekenlang drie keer daags doen om meer gezien te worden. Hopelijk begrijpen jullie nu wat beter mijn insteek ;)

 • profile image comment
  Door VeerdonkVisuals• geplaatst op 09 Aug 2018 | 13:46:51

  Hoi Marieke, ik heb ook nog geen enkele foto geplaatst waar ikzelf op sta. Ik ben daar met twee figuranten geweest voor de productie van een moodfilm dus vandaar dat één van beiden er wel eens op staat.

 • profile image comment
  Door MariekeH• geplaatst op 09 Aug 2018 | 13:38:22

  Ben het daar helemaal mee eens. Misschien een kleine tip om de Columbus spelregels even door te lezen, zoals je kunt zien bij andere reisreporters plaatsen wij geen foto's waar wij zelf op staan. Veel plezier op de site.

 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 09 Aug 2018 | 12:33:19

  Hallo. Ik zie dat je nieuw bent op de site en daarom nogal erg enthousiast van start bent gegaan. Misschien verstandiger dat je niet zoveel foto tegelijk op de site zet, want dan krijgen ze geen aandacht en zitten ze voor je het weet helemaal achteraan en kijkt dus niemand er meer naar.
  groetjes Ina

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'958450' door VeerdonkVisuals '958450' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

Golden hour op Bora..

VeerdonkVisuals

Na één dag wist ik exact waar en wanneer de zon onderging op het InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa. De volgende dag was ik er klaar voor en het toeval wil dat er precies een lokale Tahitiaan voorbij kwam gevaren in een traditionele Polynesische outrigger kano.

'956651' door VeerdonkVisuals '956651' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

De motu's van Bora...

VeerdonkVisuals

Vanuit de lucht zijn de onbewoonde motu's die Bora Bora omcirkelen goed zichtbaar. Het koraal zorgt ervoor dat de golven van de Stille (doch ruwe) Oceaan zich hierop stukslaan en de lagune door deze bescherming een rimpelloos aquarium lijkt.

'956668' door VeerdonkVisuals '956668' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

Outrigger-kano ontbij

VeerdonkVisuals

Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Je kunt op Bora Bora héél decadent je ontbijt per outrigger kano laten bezorgen bij je overwater villa zodat je vanuit je lekkere bed en een paar stappen op je terras kunt ontbijten. Ik heb deze scene hard onder en half boven water vastgelegd met een domeport.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik