Tulipan

profiel Tulipan

Naam

Margriet van der Veen

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

08 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Taiwan

Fav. stad

Auckland

Over mij

Carpe Diem...

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'224418' door Tulipan '224418' door Tulipan

IndiaAndaman eilanden

IndiaAndaman eilanden

Camara!!

Tulipan

Tijdens mijn verblijf op de Andaman eilanden (India), ben ik naar verschillende scholen gegaan. De Andaman eilandengroep is nog redelijk onbekend voor de toeristen, vele kinderen hadden nog nooit een "blank" bezoek gehad. Ze waren echt verbaasd om hunzelf op de camara te zien. "Hello pen" is het enige Engels wat ze weten...aangezien ik maar 10 pennen, voor de 50 leerlingen, bij me had moest ik wedstrijden organiseren en natuurlijk kreeg de winnaar een pen... De kinderen hadden niet in de gaten dat een foto een moment opname is...vandaar dat iedereen op eigen manier gekke dingen ging doen voor de foto.

'224355' door Tulipan '224355' door Tulipan

TunesiëSahara

TunesiëSahara

Gids in zand

Tulipan

Tijdens een tocht door de Sahara bij het berber dorp Tamerza. Onze gids liep voor ons uit en probeerde zich te beschermen tegen het opwaaiende zand. Het was een moment opname waarbij ik m´n camara echt moest beschermen tegen het opwaaiende zand.

'224349' door Tulipan '224349' door Tulipan

AustraliëSydney

AustraliëSydney

Rainy day in Sydney

Tulipan

Heb lang moeten wachten op dit moment... een vogelconcert voor het Opera House op een regenachtige dag in Sydney... Het mooie aan deze foto, vind ik, is de camouflage van de vogel in het Opera House.

Community-updates

EDITIE 106 | 28 eens-in-je-leven reiservaringen

25-01-2021 Columbus Travel editie 106 is nu verkrijgbaar! Onze nieuwste editie over reizen die je één keer in je leven wilt maken is uit! Plus: kom oog in oog te staan met de Europese beer in Slovenië, ga net over de grens roadtrippen in België en Duitsland, treed buiten de gebaande paden in Oman en maak kans op een reis naar Spanje en een weekendje weg met een huurcamper! Bekijk de editie hier >

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

WEEK 03| COMMUNITY-TOPPERS


Salto do Prego. Foto: Canipel
1. Topfoto & -tip: Salto do Prego door Canipel
2. Review: Askja vulkaan, IJsland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Nheuveltravel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik