Trevi

profiel Trevi

Naam

Eline Koelewijn

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

28 July 2014

Favorieten

Fav. stad

Tokyo, Rome, Rotterdam

Mijn Motto

'Life is a journey, not a destination.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'445208' door Trevi '445208' door Trevi

ItaliëTrentino

ItaliëTrentino

Verdronken dorp Graun

Trevi

In de Italiaanse provincie Trentino (Zuid-Tirol) ligt het Reschenmeer. Tussen 1948 en 1950 is hier een stuwdam aangelegd voor het opwekken van energie. Het dorp Graun is destijds gesloopt, alleen de kerktoren is blijven staan en steekt nu nog boven het water van het meer uit. Deze plek wil ik graag nog eens in een (strenge) winter bezoeken als het meer dichtgevroren is en er sneeuw ligt.

'482453' door Trevi '482453' door Trevi

JapanHonshu centraal

JapanHonshu centraal

Tsumago - overnacht i

Trevi

Een fantastische reiservaring ligt voor het oprapen in het dorpje Tsumago. Slaap er in een ryokan, een traditionele herberg. Ik koos voor [url="http://www17.plala.or.jp/daikiti/english.html" target="_blank"]Daikichi[/url] Accommodatie is rechtstreeks via e-mail te boeken en deze dame spreekt redelijk goed Engels (dit in tegenstelling tot de gemiddelde Japanse guesthouse verhuurder). Dit guesthouse is spectaculair. Het uitzicht op de rijstvelden is grandioos, je kunt badderen op z'n Japans, het eten (diner en ontbijt inbegrepen) wordt door de lady of the house bereid en zelfs de gefrituurde sprinkhanen zijn ontzettend lekker. De kamers zijn klein maar comfortabel. Houd er wel rekening mee dat je de overnachting cash moet betalen en een pinautomaat is niet in de buurt.

'445914' door Trevi '445914' door Trevi

JapanKyoto

JapanKyoto

Stadstempel Kyoto...N

Trevi

In Kyoto kun je shoppen op de overdekte straten van Teramachi Shopping Street bij de bekende Nishiki foodmarket. In het winkelcentrum is een klein tempelcomplex te vinden: The Nishiki Tenmangu Shrine en deze is opgedragen aan de patroonheilige van de Wetenschap Sugawara-no-Michizane, maar is ook populair om commercieel succes te verkrijgen. En dat verklaart misschien wel deze locatie en waarom het er altijd druk is. Het is even zoeken naar dit kleine tempeltje, maar dit was wel de mooiste van alle tempeltjes.