TonPeters

profiel TonPeters

Naam

Ton Peters

Reviews

1

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

15 May 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

IJsland

Fav. stad

Rome

Over mij

In mijn vrije tijd avonturier, trotse vader van 2 kids en val mijn gezien vaak lastig met mijn passie: reizen. Ik ga soms alleen maar ook geregeld met het gezin op pad, bv Scandinavië en deze zomer rondtrekken op Corsica. Ik schrijf graag over mijn reiservaringen en publiceer ook vaak mijn foto's. Ik heb zowaar al twee maal een artikel in de Telegraaf geschreven over mijn reizen.

Mijn Motto

'You don't live twice!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

samsung S6, canon 40

Overige

Sony videocam en samsung s4

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "TonPeters"

  • profile image comment
    Door MiekeDeHaas• geplaatst op 16 May 2014 | 08:25:15

    Welkom op de site. Ijsland is je favoriete land. Op dit moment ben ik aan het kijken wat ik in IJsland wil gaan bezoeken. Ik houd je foto's in de gaten. Heel veel plezier op de site. Mieke

    Bericht aangepast op 18:00:55

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'562712' door TonPeters '562712' door TonPeters

MarokkoRifgebergte

MarokkoRifgebergte

Het magische mooie...

TonPeters

Chefchaouen bekend als de blauwe stad, ligt in het Rif Gebergte van Marokko. In de oude Medina zijn alle woningen blauw geverfd. Dit heeft met de Joodse roots te maken. Is de straat ook blauw dan betekend dat een doodlopende weg. Het is werkelijk magisch om hier rond te dolen. De stad straal ook een beetje hippycultuur mede wellicht door de wietteelt in de bergen.

'434411' door TonPeters '434411' door TonPeters

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Bewoner van Soweto

TonPeters

Foto toont een close-up van een man die naast mij zat te genieten van een uitgekookte koeienkop. Zijn ruwe gezicht is een rechtstreekse afspiegeling van het barre arme leven in de krottenwijk.

'434500' door TonPeters '434500' door TonPeters

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

De kinderen van Sowet

TonPeters

Kinderen zijn altijd een prachtig onderwerp om te fotograferen, de kinderen uit de krottenwijken van Soweto vonden het leuk om voor ons te poseren zolang je ze maar het resultaat op je scherm laat zien.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik