TinyBouw

profiel TinyBouw

Naam

Tiny Bouw

Reviews

1

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

23 July 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Portugal

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumix DMC-FZ28

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'560994' door TinyBouw '560994' door TinyBouw

TanzaniaKilimanjaro

TanzaniaKilimanjaro

De spanning is van...

TinyBouw

In mei jl was de Sent Off en een week later de bruiloft van een jonge vrouw uit deze regio. Ik mocht dit feest bijwonen, aangezien ik haar goed ken. Een hele bijzondere ervaring, kan ik zeggen. De eigen rituelen van dit volk, de manier waarop zij in het leven staan, kwam duidelijk naar voren.

'560936' door TinyBouw '560936' door TinyBouw

Nieuw-ZeelandChristchurch

Nieuw-ZeelandChristchurch

Lake Tekapo

TinyBouw

Lake Tekapo was de eerste plaats waar wij naartoe gingen op het Zuider Eiland in Nieuw Zeeland. We keken onze ogen uit. Mount Cook met de sneeuw op de top, de prachtige helderblauwe meren ernaast. Wat een natuur! En dan met de ondergaande zon zoals op deze foto. Dat beloofde nog veel voor de rest van de reis.

'560995' door TinyBouw '560995' door TinyBouw

TanzaniaLake Manyara

TanzaniaLake Manyara

Nieuwsgierig nijpaard

TinyBouw

Rijdend door het Lake Manyara National park zagen we een heel groep nijlpaarden in het water. Een van hen was duidelijk nieuwsgierig. Wat kwam die auto doen, zo dichtbij? Ik was erg onder de indruk, maar kon toch een paar foto's maken.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete blogs van anderen (1)

Afgelopen week bekeken we de foto’s van onze reis naar Jemen. Hoewel dat al heel wat jaren geleden is, zijn de herinneringen nog helder. Zo ook de herinnering aan een onvergetelijke vliegreis. In d... Lees meer

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik