Tineke smit-broekhuizen

profiel Tineke smit-broekhuizen

Naam

tineke smit-broekhuizen

Reviews

0

Foto's & tips

218

Blogs

0

Lid sinds

23 November 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Noorwegen

Over mij

Ik ben graag op stap. Ik houd van wandelen, fietsen en kamperen.Natuurlijk gaat mijn toestel meestal mee! Ik ontdek graag mooie plekken, die niet in de gidsjes staan vermeld. Als ik dan (met mijn maatje) op zo'n plek sta, heb ik het gevoel dat die plek speciaal voor ons gemaakt is.

Mijn Motto

'Avontuur, vrijheid, mooie dingen zien, fotograferen! Steeds weer op zoek naar "mijn paradijsje". Ik hoef niet persé ver weg om geweldige dingen te ontdekken. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (218)

'343580' door Tineke smit-broekhuizen '343580' door Tineke smit-broekhuizen

ItaliëSicilië

ItaliëSicilië

Zuidkust Sicilië

Tineke smit-broekhuizen

Nadat we het noorden, het oosten en het centrale gedeelte van Sicilië bekeken, trokken we naar de zuidkust. Oeps..dat viel tegen! Druk, chaotische steden en veel rommel in het landschap! En toen was daar ineens dit prachtige stukje krijtrots. Wat een verrassing.

'389720' door Tineke smit-broekhuizen '389720' door Tineke smit-broekhuizen

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Regen in Toscane

Tineke smit-broekhuizen

Toscane: prachtig! Eigenlijk reken je erop, dat het daar altijd mooi weer is. Niet dus! Gelukkig is het ook bij minder mooi weer erg de moeite waard.

'342960' door Tineke smit-broekhuizen '342960' door Tineke smit-broekhuizen

NoorwegenNoord

NoorwegenNoord

Samen op de uitkijk

Tineke smit-broekhuizen

Tussen het gekrijs van duizenden andere vogels hadden deze twee een lekker plekje gevonden. Vanaf daar konden ze rustig het gekrioel om zich heen bekijken.

Mijn fans (3)

Ik ben fan van (13)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (3)

'355643' door Silly '355643' door Silly

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Hollands zoekplaatje

Silly

Vandaag was ondanks de slechte weersvoorspelling, een schitterende dag om de Keukenhof te bezoeken.Onderweg even gestopt , omdat mijn oog viel op dit prachtige huis, met de schitterende gele tulpen op de voorgrond een echt Hollands landschapje.Het grappige vond ik ook dat er twee verdwaalde rode tulpen tussen zaten.

'343944' door Indi '343944' door Indi

PortugalMadeira

PortugalMadeira

Pico de areeiro

Indi

sMorgens heel vroeg opgestaan om naar de zonsopgang te kijken bij een van de mooiste panoramische vergezichten van Madeira: de pico de areeiro, de derde hoogste top van Madeira op 1818 meter. Mijn mede-fotografe is al aan de afdaling begonnen, het lijkt of ze zomaar in het wolkendek verdwijnt. Prachtig om zo boven het wolkendek te staan!

'337411' door Nancy Carels '337411' door Nancy Carels

Spitsbergen

Spitsbergen

The Future

Nancy Carels

I have travelled to the future cause I built a time machine a thousand barturns and just one scene but I would take you if you want. Cause, if you want to break free, you can if you want to play music do it now and praise the moon, the mountains and the sun. Dit is het refrein van de de song "The Future" van de Groenlandse singer-song-writer Simon Lynge. Ik kwam daar tijdens mijn reis naar Groenland mee in aanraking. En elke keer als ik iets prachtigs zag, moest ik aan dit lied denken. Ik heb dat nu nog steeds want het is een prachtige song. Bij het zien van dit landschap bij Farmhamna op Spitsbergen moest ik er ook aan denken, alle elementen kwamen op dat moment bij elkaar om er een "wow" effect aan te geven. Wie het lied een keer wil horen, het is te vinden op I-tunes, en het is echt prachtig, zou perfect passen bij een filmpje van het WereldNatuurFonds.

Community-updates

EDITIE 109 | 50x de mooiste dorpen van Europa

25-05-2022 Columbus Travel editie 109 is nu verkrijgbaar! De veelzijdigheid van Europa komt vrijwel nergens zo goed tot uitdrukking als in haar dorpen. Reis door het platteland van Frankrijk, Italië of Spanje, en je komt er al snel achter dat elk dorp zijn eigen culinaire specialiteiten, beschermheilige en volksheld heeft. Dat maakt reizen door Europa zo eindeloos verrijkend. Inspiratie nodig? Wij stelden samen met onze lezers een lijst samen met de vijftig mooiste dorpen van ons continent. Bekijk de editie hier >

WEEK 25 | COMMUNITY-TOPPERS


Indiase kijkdoos. Foto: MarcoPhotoWorld
1. Topfoto & -tip: Indiase kijkdoos door MarcoPhotoWorld
2. Review: Archill Island, Ierland door Travelbag
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Marja de Waal

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN WEEKENDJE WEG MET HET COLUMBUSJE!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. Plus: je krijgt de waterdichte rugzak Atrack (25 liter) van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


GA OP REIS NAAR ZWITSERLAND VOOR EEN FOTOREPORTAGE IN COLUMBUS TRAVEL
Vertel ons via het formulier hieronder waarom het voor jou #tijdvoorzwitserland is. Ben je al eens in Zwitserland geweest, dan kun je via het formulier gelijk een van je reisfoto's uploaden. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik