Tijssie

profiel Tijssie

Naam

Tijs van Biesen

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

20 May 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Zwitserland

Fav. stad

verschillende

Over mij

Ik hou van reizen, voetbal, wielrennen. Ook doe ik fotografie, en mijn persoonlijke interesse ligt bij natuur/landschap.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A700

Overige

ben nog zoekende

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Tijssie"

 • profile image comment
  Door Rianneboots• geplaatst op 24 May 2009 | 10:23:53

  Graag gedaan! Jij ook bedankt voor je complimentjes :-)! Succes verder...

  Grtz, Rianne

  Bericht aangepast op 13:00:13
 • profile image comment
  Door Damfschoenmakers• geplaatst op 20 May 2009 | 20:05:25

  Hoi Tijs,
  Welkom op de site en er is veel moois te zien. Bedankt voor je compliment en nog een tip als je alles bij je profiel helemaal invult krijg je 16 punten.
  Groetjes Danny

  Bericht aangepast op 15:06:34
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 20 May 2009 | 19:53:22

  Hallo Tijs,
  welkom op deze reissite met jouw eerste plaatsingen. Voordat je misschien al te ijverig veel foto's gaat plaatsen, het werkt beter als je dit probeert te doseren. Jouw foto's krijgen dan meer aandacht en waardering.
  Nog veel reisplezier hier, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 15:06:32

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'182565' door Tijssie '182565' door Tijssie

SpanjeMallorca

SpanjeMallorca

Bidsprinkhaan

Tijssie

Deze bidsprinkhaan zat lekker in het zonnetje te genieten, totdat een of andere toerist op een paar cm afstand gaat staan fotograferen! Hij kijkt dan ook erg verbaasd.

'179858' door Tijssie '179858' door Tijssie

FrankrijkAlpen en de Jura

FrankrijkAlpen en de Jura

Dal bij Chamonix

Tijssie

Hier een mooie blik over het dal en het glooiende landschap in dit heerlijke wandelgebied!

'182321' door Tijssie '182321' door Tijssie

FrankrijkAlpen en de Jura

FrankrijkAlpen en de Jura

De nacht valt in

Tijssie

Hier een zonsondergang vanuit een berghut waar we overnachtten om te acclimatiseren aan de hoogte in de Alpen.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik