Tamsalabam

profiel Tamsalabam

Naam

Tamara Elings

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

02 August 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Over mij

Vorig jaar mijn eerste 'echte' reis gemaakt en ik was vanaf de eerste seconde verslaafd! Dit wil ik, meer en keer op keer weer. Na een rondje Azië in 2017, Zuid-Amerika in 2018 en Sri Lanka in 2019 kan ik niet wachten met uitzoeken waar de reis in 2020 naar toe gaat!

Mijn Motto

'Not all who wander are lost, they just try to capture the moments because travelling is like falling in love over and over again!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 200D

Overige

Samsung Galaxy S10 Canon Powershot SX720HS

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'1102755' door Tamsalabam '1102755' door Tamsalabam

Sri LankaUda Walawe NP

Sri LankaUda Walawe NP

Safariparken streep j

Tamsalabam

Wat een genot om door Sri Lanka te mogen reizen! 'S avonds aangekomen en dus nog niet veel van het land gezien, de volgende ochtend eerst even het strand over en met wat locals staan praten voordat onze rondreis echt ging beginnen. We werden meteen bij 1 van de vissers thuis uitgenodigd, thuis bleek in zijn geval een 'hutje' op het strand te zijn waar hij samen met zijn vrouw en zoon woonde. Meer had hij niet na de tsunami die inmiddels al 15 jaar geleden is. Wat hebben we genoten van alles in dit land. Van de mensen die ontzettend vriendelijk zijn tot de overheerlijke curry's. De natuur met al zijn eigen plantensoorten, mooie bloemen, heerlijke fruit en zeker ook aparte dieren. Echt een aanrader als je een land niet alleen wil zien, maar ook echt wilt beleven, maar backpacken is niet jouw ding? Boek een reis met een privé-chauffeur en geef meteen aan waar je interesses liggen. De mensen willen maar wat graag hun land laten zien en niet alleen de standaard toeristenplekken, nee juist ook het Sri Lanka van nu!

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik