TMFWiebrands

9
Australië Kangaroo Island
TMFWiebrands was hier 30 Apr 2007
Een eiland wat bekend staat om zijn ruige schoonheid en is één groot reservaat van wilde dieren met prachtige en ongerepte natuur. Meer dan een derde van het eiland zijn nationale parken en heeft het bijna 1600km aan wegen kriskras over het eiland. Vanaf Adelaide kun je met de bus en/of auto naar Cape Jervis rijden waar je op de ferry stapt naar Penneshaw. Er is zoveel te zien en te doen op het eiland maar Remarkable Rocks, Admirals Arch, Flinders Chase, Vivonne Bay, Seal Bay, Kangaroo Island Wildlife Park, Kelly Hill Caves en een bezoek aan de Kangaroo Island Penguin Centre zijn de highlights die je zeker niet mag missen.
Regio
  • natuur
  • wildlife
  • rustig
  • vriendelijke mensen
  • beperkt openbaar vervoer
Review geplaatst op 2017-01-21
9
Australië
TMFWiebrands was hier 30 Apr 2007
Leconfield Een unieke ervaring in de Australische Outback. Back to basic waar je alle vaardigheden leert om te werken op een Australische boerderij. Leconfield is een magische plek waar je je echt een cowboy/cowgirl voelt. Van het bijeendrijven van vee te paard of m.b.v. werkhonden tot aan het scheren van schapen, het brandmerken van vee en het beslaan van paarden (hoefijzers) maar ook hoe je een lasso gebruikt, whip cracking (zweep) en Natural Horsemanship (denk aan de paarden fluisteraar). Leconfield ligt in het mooie New South Wales, Bimboola Kotingal. Vanuit Sydney neem je de trein naar Tamworth, waar de crew van Leconfield je ophaalt.
Land
  • schitterende natuur
  • bijzondere locatie
  • back to basic
  • unieke ervaring
  • niet te vinden
Review geplaatst op 2017-01-21

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik