Stolk

'265335' door Stolk '265335' door Stolk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

Uitzetting gezin

Stolk

Deze foto is gemaakt in de Slums van Kiandutu. Dit "huis" staat in de slums en deze mensen hebben de dag van de foto te horen gekregen dat ze moeten verhuizen. De grond wordt bij de naast gelegen school getrokken. Er is dus geen plaats meer voor hun "woning".

'265334' door Stolk '265334' door Stolk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

Proud woman

Stolk

Deze foto is genomen in de slums van Thika, Kiandutu. Deze vrouwen worden gesteund door Macheo.org en krijgen hulp bij het opzetten van "eigen bedrijfjes" in de slums. Fotoserie gemaakt voor Stichting Macheo.

'265332' door Stolk '265332' door Stolk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

Meisje bij "KOP"

Stolk

Deze foto is genomen bij een dokterspost midden in de slums van Kiandutu. Buiten is alles vies, grauw en onder de modder, maar dit meisje ziet er voor het bezoek aan de dokter keurig uit. De stichting heet KOP en zorgt dat er in de slums dokters aanwezig zijn en helpen met feeding programs.

'265201' door Stolk '265201' door Stolk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

Feeding program

Stolk

Deze vrouw maakt met geld van de feeding programs, elke morgen rond een uur of 10 voor de hele kleintjes pap, en rond een uur of 12.30 voor de grotere en kleintjes een bonen maaltijd. Een klein baby'tje van de vrouw ligt in een kleedje onder een tafeltje. De takjes voor het vuur wordt door de kinderen van school meegenomen, iedereen die naar school loopt moet onderweg een takje meenemen zodat er altijd een vuurtje gemaakt kan worden voor de pap.

'265199' door Stolk '265199' door Stolk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

School Thika

Stolk

Dit meisje heet Tabitha, ik heb haar voor een stichting een hele dag gevolgd. Van s' morgens vroeg (4 uur) tot 19.00 uur. Dit meisje begint dus al om 4 uur met opstaan, vuur maken, thee maken en dan met haar zusje een uur naar school lopen. Op school krijgt zij pas tussen de middag haar lunch en dus haar eerste maaltijd. Na school moet ze dus weer een uur terug lopen, huiswerk maken, water halen (weer een uur lopen) en koken, de was doen en dan is het ondertussen tijd om naar bed te gaan. En dit gaat dan de hele week zo door....... Daar sta je toch even van te kijken. Je weet dat het er is maar als jezelf midden in zo'n verhaal beland is het ook wel weer heel echt. Ben zelf een gelukkige moeder van een zoon van haar leeftijd is dan toch even slikken.....

'265198' door Stolk '265198' door Stolk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

Thika Kenia

Stolk

Deze foto is gemaakt in de slums vlakbij Thika, Kenia. De jongen vond mijn lens zo geweldig dat ik hier zeker een foto van hebt gemaakt. Wat ik zelf zo bijzonder van deze foto vind, is dat ik mezelf in zijn ogen terug zie. Als ik naar deze foto kijk dan komt mijn hele reis weer tevoorschijn en weet je ook gelijk weer waar je het voor doet!

'245170' door Stolk '245170' door Stolk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

Feeding program

Stolk

Voor diverse projecten ben ik gaan fotograferen (beginnend fotograaf masjastolk.nl) in Kenia. Deze foto is genomen in Thika bij een project voor scholen om voedsel uit te delen

'245167' door Stolk '245167' door Stolk

KeniaNairobi

KeniaNairobi

Boy

Stolk

Een willekeurig jongentje in Kiandutu, dit is een slum vlakbij het plaatsje Thika. Hier wonen diverse mensen die alleen een houten hutje hebben en elkaar natuurlijk. Ik ben hier voor een project naar toe gegaan. Zie website Macheo.org

'199824' door Stolk '199824' door Stolk

Verenigde StatenUtah

Verenigde StatenUtah

Zion

Stolk

Nationaal park Zion, Je kunt er niet zelf met de auto doorheen, wat maar goed is ook. De bussen gaan regelmatig en stoppen standaard bij elke halte waar je dan in of uit kunt stappen. Mooie wandelingen gemaakt.

'199821' door Stolk '199821' door Stolk

Verenigde StatenArizona

Verenigde StatenArizona

The Wave Utah, Arizon

Stolk

The Wave, op de grens van Utah, Arizona een pittige wandeling maar wordt wel beloond!! (mogen 20 mensen per dag in het park, je moet van te voren een "permit" bemachtigen, dit gaat via een loting)