Steventan

profiel Steventan

Naam

Steven Tan

Reviews

0

Foto's & tips

53

Blogs

0

Lid sinds

23 May 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Colombia

Fav. stad

Medellín

Over mij

Werk, studie, onderzoek of gewoon een reisje....elke gelegenheid die ik krijg om een mooie reis te maken pak ik met beide handen aan. Het liefst om een cultuur helemaal te doorgronden, gewoon een bus in te stappen en te verdwalen.....verdwaald zijn is toch de ideale situatie!

Mijn Motto

'Heb je überhaupt een reden nodig om te reizen? Hoe minder je er a priori van weet, hoe meer je kan leren!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Steventan"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 16 Jan 2013 | 18:04:50

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 12:11:45
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 23 Apr 2012 | 17:43:55

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 10 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 15:41:41
 • profile image comment
  Door Steventan• geplaatst op 27 Jul 2009 | 10:12:03

  Dank voor jullie comments.
  Sorry dat ik zo lang afwezig ben geweest en niet heb gereageerd!
  Mocht het nog nut hebben...Colombia is een land waar je ondanks de interne problematiek het zeer goed te doen is om per bus rond te reizen. De afstanden zijn ideaal voor nachtbussen!
  Groet

  Bericht aangepast op 15:43:18
 • profile image comment
  Door Vlinder• geplaatst op 13 Aug 2008 | 11:48:17

  Hoi Steven,
  Geen idee of je nog actief bent, maar ik zag je foto's van Colombia. Erg mooi! Hoe heb je gereisd in Colombia? Is het goed te oen, want het is een bestemming die ik al lang op mijn lijstje heb staan!
  Groetjes, Marije

  Bericht aangepast op 08:57:19
 • profile image comment
  Door Nz65• geplaatst op 17 Jun 2008 | 01:02:41

  mooie foto's steven vooral de kleuren
  komen mooi tot hun recht in uw plaatjes

  Bericht aangepast op 06:39:33
 • profile image comment
  Door Gorke• geplaatst op 02 Jun 2008 | 22:50:41

  Hoi Steven,
  Je hebt prachtige Bolivia en Peru foto`s ik moet daar nodig een keer naatoe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Groet, Margo

  Bericht aangepast op 06:34:09

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (53)

'195653' door Steventan '195653' door Steventan

Noord-Macedonië (voormalig Macedonië)Centraal Macedonie

Noord-Macedonië (voormalig Macedonië)Centraal Macedonie

Tikves Wine Region

Steventan

Een nieuwe opkomende wijnregio met wijnen die niet onder hoeven te doen voor de "oude wereld". De wijnen uit de Tikves regio van Macedonië zijn hun geld dubbel en dwars waard (des te meer vanwege de lage prijzen). Al voor 10 euro kan je een wine-tasting volgen tijdens welke je 5 top-kwaliteit wijnen voorgeschoteld krijgt. Het uitzicht alleen al is de moeite waard....

'195230' door Steventan '195230' door Steventan

Noord-Macedonië (voormalig Macedonië)Skopje

Noord-Macedonië (voormalig Macedonië)Skopje

Dobberende bootjes,..

Steventan

Heerlijk de natuur in. Op nog geen 15 minuten rijden vanuit hartje Skopje ben je zo in een overweldigende Canyon waarin heerlijke wandel- en campingtochten gemaakt kunnen worden. Boven de artificiele dam heb ik deze foto geschoten.

'57151' door Steventan '57151' door Steventan

ColombiaSanta Marta

ColombiaSanta Marta

Wegdromen in Tayrona

Steventan

Heerlijk wegdromen, met je voeten in het zand, hangend in een hangmat of in de branding. In Parque Tayrona hoef je je nergens zorgen om te maken. Geniet van de zon, het warme water en de verse visjes. Dit is het einde!

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik