Sipkes

profiel Sipkes

Naam

S Thieme

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

24 September 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Sydney

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk van de wereld zien en ontdekken'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 400D

Overige

Olympus µ 760 met onderwaterhuis

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Sipkes"

 • profile image comment
  Door Arnodorien• geplaatst op 26 Sep 2009 | 10:31:56

  Welkom op de site! Ons favoriete land is ook Kenia. Als je eens rondkijkt zie je geweldige foto's van andere reporters over Kenia, dat is echt genieten!
  Groeten,
  Dorien

  Bericht aangepast op 16:20:35
 • profile image comment
  Door Leonvanmaenen• geplaatst op 26 Sep 2009 | 08:50:35

  Hoi Sipkes

  Allereerst welkom op deze site en alvast veel plezier. Kan behoorlijk verslavend werken. Ik zie een foto van je die in Ottawa is gemaakt. Dat staat samen met Quebec al een tijdje op mijn lijstje. Wat was je indruk van Ottawa?

  groet,
  Leon

  Bericht aangepast op 16:17:34

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'205755' door Sipkes '205755' door Sipkes

CanadaOttawa

CanadaOttawa

Night view

Sipkes

Fairmont Château Laurier in het centrum van Ottawa, even voor kerst. Een wandeling door de rijkelijk verlichte stad is de moeite waard. Onderweg genoeg mogelijkheden om weer op temperatuur te komen bij een van de vele cafeetjes. Geen dure Canon deze keer, maar gewoon een camera van de Aldi.

'225675' door Sipkes '225675' door Sipkes

AustraliëGreat Barrier Reef

AustraliëGreat Barrier Reef

Zeeschildpad

Sipkes

Deze zeeschildpad had geen probleem met mijn aanwezigheid. Ik mocht in de buurt komen en een stukje mee zwemmen. Hij ging zijn eigen gang en zwom even later richting de oppervlakte.

'205747' door Sipkes '205747' door Sipkes

MaleisiëKuala Lumpur

MaleisiëKuala Lumpur

Petronas Towers by...

Sipkes

Ik ben zelf altijd onder de indruk van stadgezichten bij nacht. De Petronas Towers zijn een indrukwekkende verschijning boven de skyline van Kuala Lumpur.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik