Showmeclaudia

profiel Showmeclaudia

Naam

Claudia Lagermann

Reviews

1

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

23 April 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Argentinië

Fav. stad

Buenos Aires

Over mij

Van vakanties ging mijn bloed altijd al sneller stromen, maar nadat ik in 2009 een halfjaar op wereldreis ging, ben ik voorgoed besmet met het reisvirus. Toen ik terugkeerde, heb ik zelfs besloten om als freelancer aan de slag te gaan, zodat ik niet getergd word door vakantiedagen. Elke reis voelt als een feestje, waarbij vooral de stap in het onbekende een belangrijke drijfveer voor me is.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Olympus

Model

Olympus Pen

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'556657' door Showmeclaudia '556657' door Showmeclaudia

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Giraffe in en op de..

Showmeclaudia

Na een dag wildspotten in Etosha werden we op de terugweg naar onze lodge verrast door deze fotogenieke giraffe die zijn poten precies goed rond de wegmarkering plaatste. De dreigende lucht zorgt voor de prachtige kleuren, en nee, hier is geen photoshop aan te pas gekomen. De giraffe had het trouwens prima naar z'n zin zo midden op de weg. Wat wij de eerste minuten hilarisch vonden, maar daarna moest-ie toch echt plaatsmaken omdat de poort van het park om 19.20 uur dichtging en het inmiddels al na zevenen was...

'556660' door Showmeclaudia '556660' door Showmeclaudia

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Leeuw figureert in th

Showmeclaudia

Sommige waterspots in Etosha zijn zo idyllisch dat ze niet zouden misstaan in een spinoff van The sound of music, maar dan zie je ineens een leeuw die een kudu verorbert en ben je in één klap weer terug in de realiteit.

'558553' door Showmeclaudia '558553' door Showmeclaudia

LaosCentraal Laos

LaosCentraal Laos

Contact maken met...l

Showmeclaudia

De Thakhek Loop in Laos is een absolute aanrader. Vier dagen op de brommer of motor door de ongerepte natuur van Laos tuffen en tussendoor afslagen nemen naar idyllische watertjes en adembenemende uitzichten. Tijdens onze lunchstop raakten we in gesprek met een Duits stel. Hij was goochelaar en vertelde dat hij op reis steevast een zak ballonnen meenam om in contact te komen met de locals. En dat werkte! Binnen no time werden we omringd door Laotianen die kwamen kijken welke kunstwerken deze gekke toerist met zijn kleurige ballonnen maakte. Hondjes, zwaarden en bloemen toverden brede glimlachen op kindergezichtjes, maar mijn favoriet was de hoed voor deze verkoopster die een grappige, surrealistische foto opleverde.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier