SebastianDavidson

profiel SebastianDavidson

Naam

Sebastian Davidson

Reviews

0

Foto's & tips

61

Blogs

0

Lid sinds

14 October 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Canada

Fav. stad

Vancouver

Mijn Motto

'"The world is a book, and those who do not travel, read only a page." [St. Augustine]'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

50D

Overige

Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM. Canon Digital Ixus 100 IS

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "SebastianDavidson"

 • profile image comment
  Door Leonvanmaenen• geplaatst op 16 Oct 2009 | 12:43:27

  Hey Sebastian,

  Welkom op de site. Je hebt leuke foto's, vooral die van Dubai. Van waaruit heb je die foto van de snelweg bij nacht gemaakt? Ik zit over twee weken in Dubai, voor de fun. Ben dus erg benieuwd.

  groet,
  Leon

  Bericht aangepast op 23:44:24
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 04 Jan 2010 | 19:24:36

  Hoi Sebastian, ik wilde je even bedanken voor al je leuke reacties sinds dat we lid zijn. We worden alleen maar enthousiaster en we steken er ook nog wat van op. Super bedankt!!!!! Groetjes Albert en Sandra

  Bericht aangepast op 17:31:44
 • profile image comment
  Door 1976Ben• geplaatst op 07 Dec 2009 | 22:19:45

  Hoi Sebastian, bedankt voor je reactie op m'n mount Fuiji foto. Ennuh, volgens mij heb ik op de japan hyve ook op je oproep gereageerd ;). Japan is geweldig en voor Tokio is de gids Time Out Tokio een heel fijne gids, met zowel "algemene hoogtepunten" als meer alternatieve dingen.

  Bericht aangepast op 17:09:21

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (61)

'220487' door SebastianDavidson '220487' door SebastianDavidson

RuslandSint Petersburg

RuslandSint Petersburg

Kerk van de Verlosser

SebastianDavidson

Kerk van de Verlosser op het Bloed genomen in de koude december maand met -21 graden! Het is een prachtige Russisch-orthodoxe kerk in Sint-Petersburg, gelegen aan het Gribojedovkanaal. Een must see!

'209378' door SebastianDavidson '209378' door SebastianDavidson

AustraliëNorthern Territory

AustraliëNorthern Territory

Groene kikker

SebastianDavidson

Gifgroene kikker in de buurt van Townsville, een stadje aan de Noord-Oost kust van Australië. Die moest natuurlijk op de foto, welke ik naderhand een beetje in z'n contrast heb bijgesteld.

'209922' door SebastianDavidson '209922' door SebastianDavidson

EstlandTallinn

EstlandTallinn

Houten huis

SebastianDavidson

Dit mooie huis met oude rode planken kwam ik tegen in het hartje centrum van het hippe Tallinn. Echt een super leuke stad met veel kleine straatjes, kleurige huizen, hippe barretjes en bijzonder moderne architectuur.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik