SebastianDavidson

profiel SebastianDavidson

Naam

Sebastian Davidson

Reviews

0

Foto's & tips

61

Blogs

0

Lid sinds

14 October 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Canada

Fav. stad

Vancouver

Mijn Motto

'"The world is a book, and those who do not travel, read only a page." [St. Augustine]'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

50D

Overige

Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM. Canon Digital Ixus 100 IS

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "SebastianDavidson"

 • profile image comment
  Door Leonvanmaenen• geplaatst op 16 Oct 2009 | 12:43:27

  Hey Sebastian,

  Welkom op de site. Je hebt leuke foto's, vooral die van Dubai. Van waaruit heb je die foto van de snelweg bij nacht gemaakt? Ik zit over twee weken in Dubai, voor de fun. Ben dus erg benieuwd.

  groet,
  Leon

  Bericht aangepast op 23:44:24
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 04 Jan 2010 | 19:24:36

  Hoi Sebastian, ik wilde je even bedanken voor al je leuke reacties sinds dat we lid zijn. We worden alleen maar enthousiaster en we steken er ook nog wat van op. Super bedankt!!!!! Groetjes Albert en Sandra

  Bericht aangepast op 17:31:44
 • profile image comment
  Door 1976Ben• geplaatst op 07 Dec 2009 | 22:19:45

  Hoi Sebastian, bedankt voor je reactie op m'n mount Fuiji foto. Ennuh, volgens mij heb ik op de japan hyve ook op je oproep gereageerd ;). Japan is geweldig en voor Tokio is de gids Time Out Tokio een heel fijne gids, met zowel "algemene hoogtepunten" als meer alternatieve dingen.

  Bericht aangepast op 17:09:21

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (61)

'220487' door SebastianDavidson '220487' door SebastianDavidson

RuslandSint Petersburg

RuslandSint Petersburg

Kerk van de Verlosser

SebastianDavidson

Kerk van de Verlosser op het Bloed genomen in de koude december maand met -21 graden! Het is een prachtige Russisch-orthodoxe kerk in Sint-Petersburg, gelegen aan het Gribojedovkanaal. Een must see!

'209378' door SebastianDavidson '209378' door SebastianDavidson

AustraliëNorthern Territory

AustraliëNorthern Territory

Groene kikker

SebastianDavidson

Gifgroene kikker in de buurt van Townsville, een stadje aan de Noord-Oost kust van Australië. Die moest natuurlijk op de foto, welke ik naderhand een beetje in z'n contrast heb bijgesteld.

'209922' door SebastianDavidson '209922' door SebastianDavidson

EstlandTallinn

EstlandTallinn

Houten huis

SebastianDavidson

Dit mooie huis met oude rode planken kwam ik tegen in het hartje centrum van het hippe Tallinn. Echt een super leuke stad met veel kleine straatjes, kleurige huizen, hippe barretjes en bijzonder moderne architectuur.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik