Schaapjes

profiel Schaapjes

Naam

Arie & Grace Schaap

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

1

Lid sinds

03 April 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Mijn Motto

'De wereld zien, culturen ontdekken, de natuur bewonderen en dieren observeren en dit alles vastleggen op foto.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 450D

Overige

Diverse lenzen (tele zoom, zoom en macro), filters en flitser en een Sony w-100 compact camera

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Schaapjes"

 • profile image comment
  Door Annemieke50• geplaatst op 30 Jul 2009 | 06:27:15

  Hoi Arie & Grace,
  ik zie dat jullie je al een tijdje geleden bij Reisreporter hebben aangemeld. In elk geval alsnog welkom op deze leuke site! Ik hoop dat jullie hier net zoveel plezier zullen hebben als ik heb. De mooiste foto's komen voorbij en er staan leuke tips overal allerlei landen, dus handig om te gebruiken als je een volgende reis wilt boeken.
  Jullie hebben een aantal foto's achter elkaar erop gezet. Het is slimmer om er maar 2 of 3 op een dag op te zetten, want anders krijgen je foto's niet de aandacht die ze verdienen. Dat is zonde en je krijgt er ook minder punten door.
  Misschien hebben jullie nog een leuke profielfoto, leuk voor de andere Reisreporters om te zien wie jullie zijn, maar het levert jezelf weer punten op. Ook als je je profiel helemaal invult krijg je er punten bij, altijd meegenomen.
  Ik wens jullie veel reisplezier hier en hoop nog meer mooie foto's voorbij te zien komen, ik ga jullie andere nu even bekijken!
  Groetjes
  Annemieke

  Bericht aangepast op 13:02:04

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'195711' door Schaapjes '195711' door Schaapjes

MexicoYucatan

MexicoYucatan

Maya show in park...X

Schaapjes

Ondanks dat deze foto niet echt zuiver is geeft het wel een impressie van de show die in het park wordt vertoont, deze show was erg mooi en vooral de verhaallijn waar ze beginnen in de begin periode van de maya's dan door de tijd reizen en de invasie van de spanjaarden laten zien tot aan het hedendaagse Mexico. Op deze foto is © Arie Schaap van toepassing.

'195708' door Schaapjes '195708' door Schaapjes

MexicoYucatan

MexicoYucatan

Maya honden bij meer.

Schaapjes

Deze foto heb ik gemaakt in een maya-dorp in de binnenlanden van Yucatan (mexico), ik vond het totaal plaatje zelf erg mooi. Op deze foto is © Arie Schaap van toepassing.

'195712' door Schaapjes '195712' door Schaapjes

MexicoYucatan

MexicoYucatan

Het zicht vanaf de ..

Schaapjes

Het zicht vanaf de Mayatempel Coba is echt adembenemend en geeft een goed zicht over de jungle en de oude Maya-stad. Op deze foto is © Arie Schaap van toepassing.

Laatste blogs (1)

Op 24 augustus 2008 vertrokken wij (mijn vrouw en mijzelf) vanuit Amsterdam naar Cancun (Mexico), na een prettige vlucht met Martinair landen wij na 10 uur vliegen op het vliegveld van Cancun en werde... Lees meer

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik