Savuti1

profiel Savuti1

Naam

Niels V

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

30 January 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Botswana

Fav. stad

NY en Londen

Over mij

Speciale encounter tijdens een walking safari in Botswana (Okavango Delta) - gefilmd door een van de andere reisgenoten: http://www.youtube.com/watch?v=FenFbjDfZ8c

Mijn Motto

'Take it to the limit!'

Over mijn camera

Merk

Canon

Overige

FOTOTIPS WELKOM (absolute beginner en weet net van het bestaan van een spiegelreflex)!

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Savuti1"

 • profile image comment
  Door -Iris-• geplaatst op 13 Dec 2008 | 09:08:21

  Wow dat filmpje is wel heftig!

  Bericht aangepast op 10:32:31
 • profile image comment
  Door Mera• geplaatst op 27 Jan 2009 | 15:32:52

  Hoi Niels,

  Ik zag je berichtje op mijn pagina staan, dus hierbij een antwoord: juni is een prima tijd om vanuit Telegraph Cove op zoek te gaan naar Orca's en beren. Kijk anders ook even op www.telegraphcove.ca
  Een 4wheel drive heb je daar zeker niet voor nodig.
  Voor de beren zou ik zeker een met een toer meegaan, de spotkans is dan een stuk hoger, dan wanneer je wacht op de eventuele ontmoeting langs de weg. Hiervoor is juni een beetje aan de late kant. De beren komen in het voorjaar nl weer tevoorschijn op zoek naar voedsel naar hun winterslaap, en als ze weer behoorlijk afgevuld zijn verdwijnen ze weer wat dieper de bossen in.
  In Jasper hebben wij elanden gezien. Dat was echt fantastisch; de kudde moeders met hun jong liepen gewoon langs onze camper af. Op zo'n 2 meter afstand.
  In ieder geval een hele goede reis gewenst en ik wacht de foto's af van al de beestjes!
  Groets Mera

  Bericht aangepast op 17:44:51
 • profile image comment
  Door Napoleon• geplaatst op 18 Jan 2009 | 23:11:26

  Hoi! Hoe de kans in Revelstoke zelf is weet ik niet, maar ik hoorde van een local dat je langs de weg naar Mica Dam (een doodlopende weg ten noorden van Revelstoke langs ongeveer 170 km lang) grote kans hebt om ze te spotten. helaas hebben wij ze daar zelf niet gezien, wel veel bere-keutels.

  Banff ben ik eigenlijk maar heel kort geweest, het regende toen nogal, dus daar weet ik niet zoveel over te vertellen. in Jasper zijn we wel een tijdje gebleven, wat ik zelf erg leuk vond was per MTB naar Maligne Lake rijden, een ongeveer 40 km lange weg, voornamelijk bergop. Ook hebben we 's nachts een deel van de Summit Trail gelopen, en toen vanaf een top de zon zien opkomen, ook erg mooi.

  In Tofino hebben we kayak's gehuurd, en zijn we de Inlet op geweest, ook erg leuk we hebben daar van dichtbij verschillende zeehonden gezien (of aanverwanten), en een zee-arend een vis uit het water op zien duiken. koop sowieso een goede wild-lifegids, daar ga je veel plezier van hebben (tenzij je de daar voorkomende dieren en planten al kent).

  Groetjes!

  Bericht aangepast op 17:33:49
 • profile image comment
  Door Pdanielse• geplaatst op 17 Jan 2009 | 16:12:37

  Hey Niels,
  Nav je vraag omtrent wildlife in Canada.
  Wij waren er in 2001 in april/mei. Dat is dus vroeg in het seizoen. Wij zijn van vancouver, vancouver island Victoria, Revelstoke, Banff, Japsper, 100 miles, Whistler, Vancouver gereden. Wij zijn op 3 verschillende plaatsen beren tegen gekomen, langs de we! 2 zwarte en een grizly. In Victoria zijn er diverse bootfirma' die whale en orca wachting doen. Bijv.: http://orcaspirit.blogspot.com/
  Je kan met watervliegtuigen, boten, zodiac's etc. gaan kijken. Juni is volgens mij een prima tijd voor allebei. We hebben ook longhornshapes, witte berggeiten, elks, deers, elanden en div. grondeekhoorns gezien. Langs de Colombia Icefield way, tevens verschillende soorten ganzen. eenden bij de passage van de Robson pass. Kortom een goede kans op veel wildlife. (Neem een berenbel mee).

  Bericht aangepast op 17:31:16
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 10 Jan 2013 | 19:22:24

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:42:51
 • profile image comment
  Door Swanad• geplaatst op 14 Mar 2009 | 10:48:22

  Ha Niels,ten eerste even mijn excuses voor mijn late reactie,ben een tijdje niet op deze pagina geweest. Wij waren in juni op Vanvouver Island en wij hebben echt heel veel orca's gezien. Ze zwommen onder de boot door en dat is echt indrukweekend kan ik je zeggen. Wij hebben toen bewust er voor gekozen niet met de meute op pad te gaan vanuit Victoria maar heel bewust gekozen voor een vertrek vanuit een heeeel klein plaatsje nl. Telegraph Cove. Het is sowieso schitterend om daar te zijn,de rit er naar toe is al een feest op zich en vooral de relatief grote rust die het dorpje uitstraalt is echt geweldig. De kapitein waar we mee op pad gingen had bij de marine gezeten en wist werkelijk alles over de orca's te vertellen. Eenmaal op pad hadden we de orca's dan ook zo gevonden! Volgens de kapitein waren de orca's lui en slim en verzamelden ze zich op het punt waar het water op zijn smalst was om daar geduldig te wachten op prooi. zie www.stubbsisland.com Veel plezier in juni en geniet!!!!!

  Groet Ad V

  Bericht aangepast op 14:33:26
 • profile image comment
  Door Pascalkw• geplaatst op 18 Jan 2009 | 18:10:55

  Hoi Niels,

  Ik zag je berichtje op m'n pagina staan... Mooie route hebben jullie uitgekozen. Al die natuur, zo ontzettend overweldigend. Maaruh... je hebt geen 4wd nodig hoor! Gewone huurauto is prima! Wij huurden bij Thrifty (zoals bijna altijd, ook in Australië zijn ze het goedkoopst...)

  Whalewatchen was in juni mogelijk in Vancouver en Victoria. Ze trekken langzaam naar het noorden, en wij wilden gaan watchen in Telegraph Cove. Helaas waren ze daar nog niet aangekomen. Informeer anders een week voor vertrek waar ze zijn, zodat je ze niet misloopt.

  Veel plezier daar!!!

  Groetjes,
  Pascal

  Bericht aangepast op 14:02:02
 • profile image comment
  Door Fvanholstein• geplaatst op 07 Jan 2009 | 11:34:08

  Hallo Niels,
  Je hebt tot nu toe mooie foto's op je site gezet. Wel ben ik het met Erik eens dat je de foto's beter in etappes op je site kan zetten, want zo mist iedereen je foto's. Ik wacht meestal tot er een foto door iemand anders is geplaatst, voordat ik weer een foto plaats.
  Groeten, Floor

  Bericht aangepast op 13:56:57
 • profile image comment
  Door Deerik• geplaatst op 07 Jan 2009 | 11:25:18

  Hi Nils,

  Welkom hier! Mooie foto's ben je aan het posten. Maar je doet er verstandig aan dit een beetje te doseren. Als je meer dan 3-4 foto's per dacht post krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen.
  Veel plezier hier,

  gr, Erik

  Bericht aangepast op 13:56:56
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 04 Jun 2008 | 13:55:43

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:52

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'145377' door Savuti1 '145377' door Savuti1

Zuid-AfrikaMpumalanga

Zuid-AfrikaMpumalanga

Orpen sunrise (Kruger

Savuti1

Orpen sunrise

'145373' door Savuti1 '145373' door Savuti1

Zuid-AfrikaMpumalanga

Zuid-AfrikaMpumalanga

Hyenas (Kruger NP)

Savuti1

Hyenas hebben een nieuwe den gevonden in Kruger!

'145378' door Savuti1 '145378' door Savuti1

Zuid-AfrikaMpumalanga

Zuid-AfrikaMpumalanga

Leeuwen (Kruger NP)

Savuti1

Gotta take it easy!

Community updates

WEDSTRIJD: STEM OP JOUW FAVORIETE GRIEKSE GEHEIM!
16-10-2020 De afgelopen maanden vroegen we Columbus-fans om hun Griekse reisgeheimen met ons te delen. Dat hebben we geweten! Wat een geweldige tips hebben jullie ingestuurd. De Columbus-redactie heeft een eerste kwaliteitscontrole gedaan. Nu is het tijd om te stemmen op de grote favoriet. De prijs: een weekje Kreta voor twee t.w.v. € 2.495! Stem mee!

REIZIGER VAN DE WEEK
16-10-2020 Ben jij de volgende Reiziger van de Week? Elke week zet de Columbus-redactie een reiziger in het zonnetje: iemand die een reisdroom heeft waargemaakt. Deze Reiziger van de Week  ontvangt een Osprey-tas cadeau en een ereplekje op deze webpagina en in ons blad. Je mag jezelf of iemand anders nomineren. Verras ons!

9-10-2020 De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

week 41 | Community toppers

IJsvogel in de vlucht Foto: Antwan

1. Topreview: Bayuda Volcanic-field, Soedan door Dianadm
2. Topfoto & tip: IJsvogel in de vlucht door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Hestermaasdam
5. Nieuwkomer: Reisdromen

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Op dit moment is er geen fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik