Saps

profiel Saps

Naam

Saskia Bakker

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

08 August 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Brazilië

Fav. stad

Rio de Janeiro

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

Cybershot

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Saps"

 • profile image comment
  Door Saps• geplaatst op 08 Aug 2010 | 14:19:07

  Haha bedankt voor beide tips! Ik dacht dat ik de foto al gedraaid had ;)

  Bericht aangepast op 09:06:30
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 08 Aug 2010 | 14:11:20

  Hallo, Saskia.
  Je foto staat er onderste boven op verwijder hem nog even.
  Welkom op deze site en veel succes.
  Hartelijke groeten,
  Pieneke

  Bericht aangepast op 09:06:27
 • profile image comment
  Door Nelita• geplaatst op 08 Aug 2010 | 13:51:32

  Hola Saskia,
  Welkom op deze leuke verslavende reis/kijk site.
  FF een tip: zet je hostal foto ff rechtop.
  Dan kan nog zolang er niemand op heeft gereageerd.
  Mucha suerte, Nelita

  Bericht aangepast op 09:06:22
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 04 Oct 2010 | 07:01:32

  Beste Saskia,

  Helaas hebben we je foto 'Offer brengen voor Pacha Mama' offline gezet omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te zetten. Daar val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 23:54:28

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'277411' door Saps '277411' door Saps

PeruMachu Picchu

PeruMachu Picchu

Machu Picchu met...ui

Saps

Een foto vanuit Machu Picchu die veel laat zien. De onrustige wolken rondom Huayna Picchu, de natuur en de stad zelf. (voor een stukje dan ;)

'266925' door Saps '266925' door Saps

BraziliëRio de Janeiro

BraziliëRio de Janeiro

Uitkijkend over...Ipa

Saps

In een paar minuten trokken de donkere wolken de stad over. De surfers liggen in de laatste zonnestralen te wachten op de hoge golven die door de wind gaan komen.

'277413' door Saps '277413' door Saps

PeruCusco

PeruCusco

Cusco gaat slapen

Saps

De schoonheid van een stad komt vaak nog meer naar voren als het donker word. Een beetje te vergelijken met mensen die er mooier uit zien bij gedimd licht of kaarslicht ;)

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik