Sandrine Van Damme

;
profiel Sandrine Van Damme

Naam

Sandrine Van Damme

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

06 December 2020

Favorieten

Fav. stad

Berlijn, Valencia, Leh, Gent,...

Over mij

Nieuwsgierig van nature...
Een passie voor andere culturen en mooie mensen, die de wijsheid op een bescheiden manier uitstralen.
Zelfbewust en soms een beetje eigenzinnig;-)
Op zoek...naar de kleine dingen die het verschil maken...

Mijn Motto

'"Caminante, no hay camino...se hace camino al andar!"'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'1123331' door Sandrine Van Damme '1123331' door Sandrine Van Damme

IndiaLadakh

IndiaLadakh

Himalayan smile.

Sandrine Van Damme

I met you at this monastery, little girl... You looked so fragile in your red monk clothes... but at the same time as strong as a buddhist non can be at your age... I wondered how you could live a child's life in this powerful but hostile environment. I was worried about you... Then I saw that beautiful smile of yours...and I knew you would make it...for sure! Thanks for smiling at me...you made my day.

'1125506' door Sandrine Van Damme '1125506' door Sandrine Van Damme

BelgiëAntwerpen omgeving

BelgiëAntwerpen omgeving

Mirror,mirror on the.

Sandrine Van Damme

Het Fort van Lier...één van de vele forten rondom Antwerpen en omstreken. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een prachtige winterse wandeling van te maken. Dank u Koning Winter!

'1123348' door Sandrine Van Damme '1123348' door Sandrine Van Damme

IndiaLadakh

IndiaLadakh

Guarding the...monast

Sandrine Van Damme

"I'll take a nap", he thought... It was a busy turistic day at the buddhist monastery...but the guard was tired and decided to have a rest. Cause he deserved it. Lucky him...he was matching the walls;-) Life in the Himalaya can be tough... Conditions are hostile...but people of Ladakh never loose their kindness.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (10)

'1123809' door Vulture1960 '1123809' door Vulture1960

EcuadorGalapagos eilanden

EcuadorGalapagos eilanden

Snorkelen bij San...C

Vulture1960

Galapagos in Ecuador is een prachtige bestemming. Met een boot langs diverse eilanden om deze op en onder water te verkennen. Veel mooie flora en fauna. Hier waren we met de dinky naar San Christobal gevaren. Mooie wandeling over het eiland. In de middag snorkelen bij die rotsen die je daar in de zee ziet. Onderwater een grot bezocht. Sterkte stroming daar onder water. Goed opletten dat je niet op de rotsen knalt. Heb daar nog een murene gespot. Kreeg na 45 minuten ook kramp in mijn kuit. Rustig blijven en strekken helpt!

'1123806' door Ameerakker '1123806' door Ameerakker

BoliviaSalar de Uyuni

BoliviaSalar de Uyuni

Bolivia Altiplano

Ameerakker

De hoogvlakte van Bolivia ligt tussen de 4000 en de 4800 meter. De landschappen zijn heel bijzonder. Sommige gedeeltes zijn kaal en lijken daardoor wel op maanlandschappen met onder andere gekleurde gesteentes. Op deze plek was water aanwezig. We kwamen daar 's ochtends aan en aangezien het er 's nachts gevroren had lag er nog een laagje ijs te schitteren in het zonlicht.

'1123632' door Dreamer666 '1123632' door Dreamer666

JordaniëWadi Rum

JordaniëWadi Rum

Zonsondergang Wadi Ru

Dreamer666

In Wadi Rum komen veel dagjes toeristen vanuit Aqaba maar het is hier zo mooi dat je zeker minstens 1 nachtje moet overnachten in één van de vele bedoeïenenkampen. 's Morgens wakker worden in deze grote zandbak en al je eerste duin beklimmen of bij zonsondergang de ribbeltjes in het zand fotograferen, gewoon zalig.

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-06-2021 We trappen af met het thema voor juni: roadtrips in tijden van corona! Let wel: je hoeft niet alleen maar foto's van auto's of wegen te uploaden; het kan om alles gaan wat je tijdens een autovakantie het afgelopen jaar gezien of beleefd hebt (auto's en wegen mogen dus ook ;-). En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

WINNAAR MAANDTHEMA MEI BEKEND

01-06-2021 De winnaar van de maandwedstrijd van mei, met als thema 'Steden in tijden van corona', is Dreamer666 met haar foto 'Overal mondmaskers in het straatbeeld van Lissabon'! Deze foto heeft alles in zich: het toont een heel bekend reisbeeld op een andere manier, zonder allerhande locals en toeristen maar wél net met die ene man met een mondkapje op. Over tig jaar zullen we deze foto nog steeds herkennen als Lissabon in coronatijd. Bovendien - en niet onbelangrijk - is de begeleidende tekst heel duidelijk en informatief. Gefeliciteerd, Jessi!

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 23 | Community-toppers


Stalker Castle. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Stalker Castle door Canipel
2. Review: ManonVerijdt
3. Communitylid van de week: Stefanborkos
4. Nieuwkomer: Stephaniedentek

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JUNI: ROADTRIPS IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juni is: roadtrips. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik