San4ever

profiel San4ever

Naam

Sandra Perquin

Reviews

0

Foto's & tips

23

Blogs

0

Lid sinds

19 June 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Ecuador

Fav. stad

San Fransisco

Over mij

Voor mijn werk (stewardess) reis ik de hele wereld rond, waardoor ik mijn 2 passies reizen en fotograferen kan combineren. Check ook eens mijn website (www.perquinphotography.nl)of mijn instagram (@perquinphotography) om meer te zien en te weten te komen!

Mijn Motto

'Haal eruit wat je eruit kan halen!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

7D

Overige

Canon 24-105mm 4.0L IS lens, Canon 70-200mm 2.8L IS lens

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "San4ever"

 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 20 Jan 2014 | 19:05:12

  Hallo Sandra,
  Leuk idee, dat zelfgemaakte watermerk. Bedankt voor de uitleg.
  Hartelijke groeten, Frans

  Bericht aangepast op 22:31:48
 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 11 Feb 2014 | 14:38:21

  Hoi Sandra,
  Graag gedaan hoor! Ja foto's zijn hier wel beschermd, je stelt ze alleen ter beschikking aan Columbus, zij mogen de foto dus wel gebruiken zonder specifieke toestemming in principe.. een ander niet! Maar ik snap je beredenering helemaal, dus geen probleem, je foto's zijn er niet minder fraai door!
  Veel plezier hier en fijne dag vandaag.
  Hans

  Bericht aangepast op 15:27:58
 • profile image comment
  Door Cobinho• geplaatst op 11 Feb 2014 | 12:15:56

  Hi Sandra,
  het was ook een hele gave opname en het aantal reacties valt me vies tegen. Ik hoop dat je er nog meer krijgt, maar de ervaring leert dat de meeste reactie binnen 24 uur komen! Hoe dan ook veel plezier op deze verslavende site!
  Groet, Co

  Bericht aangepast op 15:27:44
 • profile image comment
  Door PleunGroeneveld• geplaatst op 19 Jan 2014 | 18:14:10

  Hoi Sandra,
  Allereerst welkom op de site en veel plezier, ik wil je even een tip geven om nog meer plezier op de site te krijgen. Plaats maximaal drie foto's op een dag en bekijk en waardeer ook foto's van andere rr's en dan zul je zien dat je foto's beter zullen worden bekeken en gewaardeerd. Bovendien geef je de andere rr's ook meer ruimte om hun foto's te laten bekijken, want als we allemaal meer dan drie foto's gaan plaatsen is het bijna ondoenlijk om aandacht te geven aan alle foto's. Zoals gezegd ga vooral door met het plaatsen en heb plezier op de site.
  Groetjes.
  Pleun

  Bericht aangepast op 13:48:51
 • profile image comment
  Door San4ever• geplaatst op 19 Jan 2014 | 18:30:12

  Hoi Pleun,
  Ik ben al een tijdje lid, maar had nog niks gepost! Vandaar dat ik de voorwaarden niet vers in mijn geheugen heb staan.Sorry voor mijn enthousiasme! Ik snap dat er een limiet aan uploads zit! Ik zal me vanaf morgen keurig aan de 3 uploads houden! En bedankt voor de tips!!
  Groetjes,
  Sandra

  Bericht aangepast op 13:37:30

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (23)

'423893' door San4ever '423893' door San4ever

PanamaCaribische kust

PanamaCaribische kust

Bounty island, do I..

San4ever

Vooruit nog een foto van de San Blas in Panama! Dit was het eiland waar we onder andere naar keken als we vanuit onze, voor anker liggende, boot keken. Ik kan je vertellen dat dit geen straf is om naar te kijken. Dit was de drukste dag met mensen, er liepen 3 mensen op het eiland. Vanaf dit eiland heb ik ook de foto genomen met de zeester! Het zand was zo zacht aan je voeten en het water een heerlijke temperatuur! Wat ik ook fijn vond is dat het zout niet zo beet op je huid. Overal waar je in het water liep lagen zeesterren en de barracuda's zwommen gewoon voorbij! Zou ik er permanent willen wonen, nee. Zou ik het nog eens doen, zeker ja!!

'421015' door San4ever '421015' door San4ever

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Meisje uit de...slopp

San4ever

Een meisje die het geweldig vond om op de foto te komen. In de sloppenwijk Alexandra zijn wij in contact gekomen met de bewoners van deze wijk. Een behoorlijke confrontatie en eyeopener vergeleken met onze luxe wereld! Hier zijn ze met heel weinig al heel blij!

'421014' door San4ever '421014' door San4ever

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Life in the slums of.

San4ever

Deze foto is gemaakt in de sloppenwijk van Johannesburg, Zuid-Afrika! We hadden een geweldige gids die uit deze wijk komt. Op de fiets door de sloppenwijk en dan kom je in contact met geweldige mensen.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik