SHendrikse

profiel SHendrikse

Naam

Simone Hendrikse

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

31 May 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Antarctica

Fav. stad

Kaapstad

Mijn Motto

'Never stop exploring!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

3200D

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "SHendrikse"

 • profile image comment
  Door Marcvankessel• geplaatst op 13 Dec 2016 | 15:00:57

  Hey Simone, ben het helemaal eens met jouw commentaar op het artikel over Antartica

  Bericht aangepast op 03:13:08
 • profile image comment
  Door Evaantonio• geplaatst op 31 May 2012 | 14:10:14

  Hey,
  Welkom! ik zie dat je een hele mooie reis naar Afrika gemaakt hebt. Hou er bij het uploaden van foto's wel rekening mee dat alle foto's waar toeristen (en jijzelf dus ook) opstaan, worden verwijderd door de beheerders...
  Veel plezier op de site!,
  Eva

  Bericht aangepast op 06:56:50
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 17 Jul 2013 | 07:41:01

  Beste Simone,

  Helaas hebben we je tip 'Welpjes aaien en knuffelen' offline gezet. Dit omdat deze tip in strijd is met de normen en waarden van Columbus. Deze wilde dieren worden namelijk in gevangenschap gehouden zodat toeristen ze kunnen aaien. Dit gaat tegen hun natuur in en daarom kunnen we jouw tip helaas niet toestaan.

  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 03:11:38
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 31 May 2012 | 15:03:23

  Welkom op RR! Veel plezier!
  Groetjes
  Edwina

  Bericht aangepast op 16:37:06

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'546292' door SHendrikse '546292' door SHendrikse

PeruJungle

PeruJungle

Scarlet en...blue-and

SHendrikse

Elke morgen komen er tig scarlet en ook een paar blauw-gele ara's naar de chuncho clay lick om de toxische stoffen gegeten van vruchten uit de jungle te neutralizeren. Op een afstand van 50-60m zit je klaar met je camera en kun je zo binnen een uur honderden foto's maken. Gelukkig ben je hier niet op een strak schema en kun je uitgebrerid genieten van het spectakel. Na 3 uur genieten kwam er een roofvogel het spel helaas verstoren, wat wel zorgde voor een hoop wegvliegende ara's. Ik kon er geen genoeg van krijgen en zou graag weer snel terug gaan. Een echte aanrader dus!

'391303' door SHendrikse '391303' door SHendrikse

Verenigde StatenConnecticut, Rhode Isl, Massachusetts

Verenigde StatenConnecticut, Rhode Isl, Massachusetts

Jumping Whale

SHendrikse

Wij hadden met korting (via travelzoo) kaartjes voor de Whale Watching van Boston's Best Cruises en gingen met hun 3,5 uur het water op. Na een tijd zoeken, omdat er veel golven waren en de walvissen moeilijk te vinden waren, zagen we eindelijk een walvis. Deze walvis was blij ons te zien en deed allemaal kunstjes voor de camera. Aan boord werd verteld dat dit maar zelden voorkomt, dus we hadden enorm geluk.

'541917' door SHendrikse '541917' door SHendrikse

PeruColca Canyon

PeruColca Canyon

Condors spotten in de

SHendrikse

Tussen 8 en 10 uur sochtends heb je kans om een Andean Condor van wel heel dicht te bekijken. Bij ons vlogen er zelfs 2 vlak boven ons hoofd. Ongelooflijk hoe groot deze vogels zijn!

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik