SF

profiel SF

Naam

Sabrina Fotiadis

Reviews

0

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

05 January 2012

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D80

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "SF"

 • profile image comment
  Door SF• geplaatst op 07 Mar 2014 | 13:58:38

  Hoi Ferdi! Wat leuk zo'n welkom dank je wel :-)

  Bericht aangepast op 12:56:40
 • profile image comment
  Door Vulture1960• geplaatst op 07 Mar 2014 | 13:46:22

  Hoi Sabrina, welkom op de site! Zie al mooie foto's voorbij komen! Veel plezier hier! Groet Ferdi

  Bericht aangepast op 06:19:42
 • profile image comment
  Door Teunhuisman• geplaatst op 07 Mar 2014 | 16:12:28

  Hé, Sabrina, Ben je toevallig Grieks. Je achternaam doet zo iets vermoeden, Mijn naam verraadt iets anders natuurlijk, maar toch zit ik de laatste jaren altijd een of meer vakanties in Griekenland. Kamilari op Krta is ons vaste stekje, van de zomer gaan we weer drie weken naar Chios, naar twee minder bekende plekjes.
  Teun

  Bericht aangepast op 16:27:45

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'427230' door SF '427230' door SF

AustraliëUluru (Ayers Rock)

AustraliëUluru (Ayers Rock)

Uluru

SF

Tijdens een rondreis door Australië heb ik zoals zovelen the red centre bezocht... en daar waar ik eerst hoopte op prachtig weer ben ik eigenlijk blij met de wolken. Het geeft de foto iets levendigs door de verschillende kleuren.

'427282' door SF '427282' door SF

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Kerkje bij Ground zer

SF

Een bekende plek in New York...Ground zero. Midden in al het geweld van wolkenkrabbers en de drukte van een grote stad was hier bij dit kerkje rust te vinden.

'427387' door SF '427387' door SF

AustraliëSydney

AustraliëSydney

Harbour bridge

SF

We staan bij de Harbour Bridge...wat een mooi uitzicht en wat zou dat leuk op de foto staan. Maar ja hoe krijg je dat voor elkaar zonder statief?? Je pakt gewoon een kliko ergens vandaan...rolt hem naar de juiste positie en legt daar je camera op. Ja hij is daardoor een beetje scheef maar prachtig van kleur :-) Met dank aan de kliko.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik