RuudvanderHorst

profiel RuudvanderHorst

Naam

RuudvanderHorst

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

15 June 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Laos

Fav. stad

Bangkok

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

Sony a6000

Overige

sony 18-135

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'1108245' door RuudvanderHorst '1108245' door RuudvanderHorst

MarokkoDraa vallei

MarokkoDraa vallei

Geweldig uitzicht op.

RuudvanderHorst

Tijdens een road-trip door Marokko sliepen we in een prachtige lodge in de omgeving van Agdz. Via zandwegen en een stuk door een rivierbedding vonden we de poort van het verblijf. De lodge is volledig in traditionele stijl gebouwd, inclusief lemen hutjes die luxer zijn dan je nu doet vermoeden. Vanuit deze lodge hadden we prachtig uitzicht op, voor de regio iconische berg, Jbel Kissane. De medewerker in de blauwe traditionele kleding vertelde mij dat de berg voor hen op een Tajine leek qua kleur en vorm. Misschien gaf dit hem inspiratie want 's avonds maakte hij daar een onwijs lekker maaltijd in klaar.

'1106954' door RuudvanderHorst '1106954' door RuudvanderHorst

Sri LankaCentraal hoogland

Sri LankaCentraal hoogland

Thee plukster in...Ul

RuudvanderHorst

Gedurende drie weken trokken we door Sri Lanka met onze gehuurde tuk tuk. Toen we van Kandy zuidwaarts reden kreeg de tuk tuk het zwaar: hoge hellingen, scherpe bochten en slechtere wegen. Mijn rijvaardigheid werd aardig op de proef gesteld! Hiermee 'vermijd' je de toeristische treinreis tussen Kandy en Ella en kom je op rustigere plaatsen (zoals Ulapana). Hier krijg je na het maken van een foto een grote glimlach. De gezichtsuitdrukking van deze vrouw is tekenend voor veel Sri Lankanen: gastvrij en vriendelijk!

'1064432' door RuudvanderHorst '1064432' door RuudvanderHorst

LaosVang Vieng

LaosVang Vieng

Laos van boven

RuudvanderHorst

Vang Vieng, Laos is dé locatie om het landschap van boven te bewonderen. Via de eigenaresse het hostel waar wij verbleven werd deze trip aanbevolen. Geen spijt van gehad! Erg mooi en bijzonder om mee te maken. De zon komt langzaam op en de sluierbewolking zorgt voor een sprookjesachtig beeld. Daarnaast is een ballonvaart in Vang Vieng een voordelige keuze voor de backpacker. Geen plek op de wereld bied deze ervaring goedkoper aan. Zeker doen dus! Wij bezochten Laos in het regenseizoen(oktober) en werden verrast door de rust...