Russo

profiel Russo

Naam

Dario Russo

Reviews

0

Foto's & tips

26

Blogs

0

Lid sinds

25 November 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Japan

Fav. stad

Tokyo

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

550D

Overige

Sigma 17-70 f2.8-4 Tokina 11-16 f2.8

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Russo"

 • profile image comment
  Door MiekeDeHaas• geplaatst op 26 Nov 2013 | 09:43:12

  Je hebt prachtige foto's. Ik zie dat je net lid bent geworden. Maar probeer 1 of 2 foto's per dag te plaatsen. Zo krijgen ze aandacht. Ook andere foto's worden dan niet onder 'gesneeuwd'. Veel plezier.

  Bericht aangepast op 00:05:29
 • profile image comment
  Door Ivonne• geplaatst op 05 Dec 2013 | 19:03:25

  Wow, gaaf man!
  Heb net even op je site gesnuffeld, geweldige foto's staan ertussen zeg!

  groet,
  Ivonne

  Bericht aangepast op 10:29:45
 • profile image comment
  Door Russo• geplaatst op 26 Nov 2013 | 21:29:19

  dankjewel, zal er aan denken bij de volgende fotos

  Bericht aangepast op 10:10:27
 • profile image comment
  Door Ceesie• geplaatst op 27 Nov 2013 | 12:01:27

  Hallo Dario.
  Dan maar gelijk de volgende tip. Als je wilt antwoorden naar andere reporters kun je het
  best op de blauwe naam of de profielfoto klikken. Je komt dan op de persoonlijke pagina
  van diegene en kun je daar je bericht achterlaten. Dan wordt het zeker gelezen.
  Succes verder hier.
  Groet, Cees

  Bericht aangepast op 10:01:00

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (26)

'414519' door Russo '414519' door Russo

AustraliëAdelaide

AustraliëAdelaide

Landschap Zuid...Aust

Russo

Heb deze foto gemaakt op de laatste dag van de World Solar Challenge 2013, vlak voor aankomst in Adelaide. Een landschap wat ook zo in Europa zou kunnen zijn.

'413227' door Russo '413227' door Russo

Japan

Japan

Huis ten bosch

Russo

Huis ten Bosch in Nagasaki, Japan. hier is een compleet dorp/pretpark met Hollandse huizen en gebouwen nagebouwd, het hoogtepunt is een 1 op 1 replica van de Dom toren uit utrecht.

'414516' door Russo '414516' door Russo

JapanOsaka

JapanOsaka

Japan avond

Russo

Ik moet er heel eerlijk bij zeggen dat ik niet 100% zeker meer weet of dit osaka was of tokyo, ik geloof osaka aan de mindere hoogbouw te zien. gemaakt zonder statief met een canon 550d / sigma 17-70mm lens

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (26)

'427020' door Leeu '427020' door Leeu

Gambia

Gambia

Nagels!

Leeu

De Squacco Heron is 46 cm groot en is goed in verstoppen meestal doet hij dat vlak boven het water of in de rietkant. Hier kun je mooi de enorme nagels aan de poten zien waarmee hij in staat wordt gesteld zicht goed vast te kunnen houden.

'409478' door Theoans '409478' door Theoans

VietnamSapa

VietnamSapa

Jonge vrouw met...kin

Theoans

jonge vrouw met kinderen lopend in de bergen bij sapa in Vietnam zij liep daar en wat bleek zij had ook nog een kindje op haar rug

'407597' door ERo '407597' door ERo

IndiaLadakh

IndiaLadakh

Ladakh-4

ERo

Lamayuru – in het dorpje had ik dit guitige kereltje in een steegje opgemerkt en hield ‘m een tijdje in de gaten tot het ’t goeie moment was om deze foto te nemen.

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik