Roe

profiel Roe

Naam

albert ...

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

09 November 2008

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Roe"

 • profile image comment
  Door MarliesOpReis• geplaatst op 04 Mar 2009 | 09:53:14

  Hallo Albert,
  NY ... geen foto's .... het meest onwaarschijnlijke gebeurde, ik was mijn camera vergeten. Dus een vriendin nam foto's en ik leende af en toe haar camera. Goed voor herinneringen, maar is toch anders. Ik wil er heel graag nog een keer heen, dus dat moet goed komen met eigen foto's!
  groet, Marlies

  Bericht aangepast op 09:32:57
 • profile image comment
  Door Ejfovermaat• geplaatst op 10 Nov 2008 | 21:40:37

  Hallo
  Welkom op de site
  Even een tip ;je hoeft niet bij elke foto de opname details weer te geven,deze worden automatisch overgenomen van je digitale cameraopname.
  groetje en veel fotoplezier
  Eline

  Bericht aangepast op 08:29:06
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 11 Nov 2008 | 21:56:16

  Hallo Roe,
  welkom op deze reissite. Als je op iemand wilt reageren, ga je naar zijn/haar site en vult daar het venster in, dus niet bij jezelf!
  Probeer ook niet te veel foto's achter elkaar te plaatsen, ze krijgen dan nauwelijks aandacht en waardering en dat zou jammer zijn!
  Nog veel reisplezier hier, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 16:14:08
 • profile image comment
  Door Roe• geplaatst op 11 Nov 2008 | 17:24:16

  Bedankt voor de tip bespaart type werk. gr

  Bericht aangepast op 16:13:41
 • profile image comment
  Door Alex1959• geplaatst op 23 Nov 2008 | 22:14:58

  Hoi Albert,
  fotograveren is kijken zeggen veel mensen en bij jou is dat heel duidelijk .
  Je hebt vaak een bijzondere manier van het op de plaat te zetten en daar leer ik als beginnend fotograaf veel van!!
  Ik wens je hier veel plezier en tot later!
  Groeten,
  Alex Boerbooms

  Bericht aangepast op 13:41:33

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'133387' door Roe '133387' door Roe

DuitslandNoord Rijnland-Westfalen

DuitslandNoord Rijnland-Westfalen

Staal fabriek in Esse

Roe

mooi park bij Essen echt het bezoeken waard!!

'129881' door Roe '129881' door Roe

RuslandSint Petersburg

RuslandSint Petersburg

Locale markt

Roe

Kaas vrouw op locale markt, St. Petersburg

'134677' door Roe '134677' door Roe

BahreinManamah

BahreinManamah

Manamah centrum

Roe

Foto aan de rand van het centrum van Manamah.

Community updates

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Je kunt voor de Travel Awards bovendien ook meedoen aan de speciale fotowedstrijd, waarin we op zoek gaan naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen: plekken die jij bezocht hebt die de titel 'Wereldwonder' verdienen, maar nog niet platgetreden zijn door toeristen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. 

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 09 | Community-toppers


Goedemorgen Amsterdam! Foto: Remi Nijkamp
1. Topfoto & -tip: Goedemorgen Amsterdam! door Remi Nijkamp
2. Review: Henneke
3. Communitylid van de week: Zandkorrel
4. Nieuwkomer: Mart & Mirte

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik