Rgbarendse

profiel Rgbarendse

Naam

Rob Barendse

Reviews

0

Foto's & tips

50

Blogs

0

Lid sinds

20 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Tanzania

Fav. stad

Buenos Aires

Mijn Motto

'Er is nog zoveel te zien..'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Minolta

Model

Dynax 7D

Overige

Sigma 12-24, 70-200; Minolta 24-85; Tamron 90 Macro

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Rgbarendse"

 • profile image comment
  Door Zomerkoningin• geplaatst op 27 Oct 2008 | 06:10:56

  Hi Marc, prachtige foto's ik hoop ze ook te maken in januari. Ben alleen nog zoekende naar de juiste lens voor de Nikon D40x. Waar maak jij de beste resultaten mee? Het gaat mij om de close ups van de dieren.

  Bericht aangepast op 13:33:53
 • profile image comment
  Door Mirjan• geplaatst op 12 Oct 2008 | 09:44:27

  Hoi Rob,
  Heb net even naar je foto's van Antarctica zitten kijken, waanzinnig mooi. Ben momenteel bezig met voorbereidingen voor mijn eigen Antarcticatrip begin december, als ik jou foto's zie kan het wat mij betreft niet snel genoeg december zijn. Ik heb nog wel een vraagje, waar je mij misschien antwoord op kan geven. De boot waar ik mee ga, voorziet de passagiers niet van laarzen,dus die moet ik zelf mee sjouwen. Heb jij enig idee hoe hoog de laarzen moeten zijn om droge voeten te houden bij "wet-landings", de ruimte in mijn koffer is beperkt en dan zit je niet echt te wachten op hoge laarzen !
  Hoor het graag van je
  Nog veel reis- en fotografeerplezier
  Groetjes
  Mirjan

  Bericht aangepast op 11:17:07
 • profile image comment
  Door Joop Zand• geplaatst op 29 Sep 2008 | 20:04:57

  Dag R.G

  Welkom op de reisreporter site, je hebt een paar prachtige binnenkomers geplaatst, daar voor al mijn complimenten hoor.
  Ik ben erg benieuwd wat er nog meer gaat komen.

  Groet, Joop

  Bericht aangepast op 07:27:14
 • profile image comment
  Door Jeannette• geplaatst op 29 Sep 2008 | 19:55:07

  Jammer dat er gelijk na mij anoniem 3 sterren gegeven werd, want ik vind jouw eerste foto echt top!
  groet,
  Jeannette

  Bericht aangepast op 07:27:12

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (50)

'117647' door Rgbarendse '117647' door Rgbarendse

AntarcticaAntarctica schiereiland en Weddell zee

AntarcticaAntarctica schiereiland en Weddell zee

Zonsondergang

Rgbarendse

In de buurt van het Lemaire kanaal

'116403' door Rgbarendse '116403' door Rgbarendse

AntarcticaAntarctica schiereiland en Weddell zee

AntarcticaAntarctica schiereiland en Weddell zee

Livingston eiland

Rgbarendse

Ik had eigenlijk nog wat verder willen inzoomen op deze drie, maar toen was het moment weer voorbij..

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik