Reizen

profiel Reizen

Naam

A. van Beek

Reviews

0

Foto's & tips

23

Blogs

1

Lid sinds

08 September 2010

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (23)

'333303' door Reizen '333303' door Reizen

IJslandZuidland

IJslandZuidland

Fjaðrárgljúfur of...F

Reizen

Een kloof die je niet verwacht wanneer je op doortocht bent over de 1. Maar zeker het bezoeken waard. Je moet geen hoogte vrees hebben. Kijk in mijn tips voor de route. Te doen met een gewone auto.

'454161' door Reizen '454161' door Reizen

Zuid-AfrikaAddo NP

Zuid-AfrikaAddo NP

Olifanten in Addo...E

Reizen

In Addo NP leven nu circa 500 olifanten. Een aantal decennia geleden waren dit er nog minder dan 20. In het zuiden van Addo kwamen wij een groep van 20 olifanten tegen op onze weg door het park. Een groep bestaande uit jong en oud. Deze 3 olifanten liepen voorop in de groep recht op ons af. De "vage" achtergrond maakt deze foto wat mysterieus.

'281461' door Reizen '281461' door Reizen

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

Serengeti bij...zonso

Reizen

Serengeti bij zonsopkomst. Op advies in panorama. Vroeg opstaan geeft zeer mooie plaatjes. Bij een hogere zon krijg je een gouden kleur en lange schaduwen.

Laatste blogs (1)

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik