Raver

profiel Raver

Naam

Ravian Gerritsen

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

25 February 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Uganda

Fav. stad

Berlijn

Over mij

Iemand die bewust op vakantie gaat. Niet het massa-toerisme opzoeken, maar liever naar plekken die nog "ongerept" zijn. Scandinavië en Afrika hebben hierbij een grote aantrekkingskracht op mij.

Mijn Motto

'Geniet van je omgeving. Schoonheid heeft vele gezichten.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D300 en D60

Overige

Sigma 10-20 Nikon 16-86 VR Nikon 70-200 VR Nikon 500 f4 manueel

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'381442' door Raver '381442' door Raver

UgandaNoord Uganda

UgandaNoord Uganda

Coke's Hartebeest

Raver

Het duurde even voordat deze hartebeesten met de oren in de juiste richting stonden, maar uiteindelijk had ik ze in de juiste positie staan. Deze foto is genomen in Kidepo Valley NP. Misschien wel het mooiste park van Uganda. In de 3 dagen dat wij er zaten hebben we 2 andere toeristen gezien.

'381446' door Raver '381446' door Raver

UgandaNoord Uganda

UgandaNoord Uganda

Focus

Raver

Deze leeuwin lag in Kidepo Valley NP heerlijk in het ochtend zonnetje op te warmen. Samen met een andere leeuwin en drie kleuters lagen ze ontspannen in het gras. Opeens tuurt deze leeuwin langs ons busje naar iets in de verte. Het blijkt dat er een kudde van zo'n 200 buffels aan komt sjokken. Haar blik met 100% focus was geweldig om te zien. Helaas bleek dat deze leeuwin zelf een behoorlijke wond in haar buikstreek had. De UWA ranger die we bij ons hadden dacht niet dat zij deze wond zou overleven. Tja, life on the wildside is hard.

'381444' door Raver '381444' door Raver

UgandaNoord Uganda

UgandaNoord Uganda

Ratje in de...keukenv

Raver

Bij de UWA banda's kun je primitief, maar uitstekend verblijven in Kidepo Valley NP. Tijdens de periode tussen de ochtend en de middag safari op zoek gegaan naar lokaal wild dat zich bij temperaturen boven de 35 graden wel liet zien. Deze ratjes zaten in/onder de vloer van de keuken. Ze waren druk bezig om de zaden van het gras naar hun holletje te vervoeren. Maar toen er iemand met een camera bij kwam zitten werden ze toch wat voorzichtiger. Maar na de spreekwoordelijke kat uit de boom te hebben gekeken kwamen ze toch weer uit hun holletje.

Community-updates

EDITIE 106 | 28 eens-in-je-leven reiservaringen

25-01-2021 Columbus Travel editie 106 is nu verkrijgbaar! Onze nieuwste editie over reizen die je één keer in je leven wilt maken is uit! Plus: kom oog in oog te staan met de Europese beer in Slovenië, ga net over de grens roadtrippen in België en Duitsland, treed buiten de gebaande paden in Oman en maak kans op een reis naar Spanje en een weekendje weg met een huurcamper! Bekijk de editie hier >

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

WEEK 03| COMMUNITY-TOPPERS


Salto do Prego. Foto: Canipel
1. Topfoto & -tip: Salto do Prego door Canipel
2. Review: Askja vulkaan, IJsland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Nheuveltravel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik