RamonKlomp

profiel RamonKlomp

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

28 November 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Turkije

Fav. stad

Istanbul

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Canon 5D Mark III

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'1064376' door RamonKlomp '1064376' door RamonKlomp

IJsland

IJsland

Hiking the Laugavegur

RamonKlomp

Op de ochtend van onze tweede dag maakten we een vroege start van onze 26 km die voor ons lag. Toen we begonnen, steeg de zon langzaam van de horizon, terwijl een niveauwolk nog vanaf de ochtend laag bleef hangen en een bijna ondefinieerbaar landschap creëerde! Het voelde dankbaar om te beseffen dat we met z'n vijven (ik achter de camera) dit samen beleefden.

'1104964' door RamonKlomp '1104964' door RamonKlomp

IJsland

IJsland

Ijsland Roadtrip

RamonKlomp

Op dag 5 van onze Ijsland roadtrip iets meer dan 30 minuten rijden na het verlaten van Höfn vinden we een weg gesplitst van de hoofdweg in de richting van het binnenland naar boven richting de gletsjers. Een rit van 40 minuten die dit pad volgt, leidt ons steeds hoger de wolken in. Hoewel we de gletsjers nooit bereikte, ontdekte we uiteindelijk per ongeluk een van de mooiste uitzichtspunten tijdens onze vakantie in IJsland.

'1105008' door RamonKlomp '1105008' door RamonKlomp

IndiaBangalore

IndiaBangalore

Poortwachter bij oude

RamonKlomp

Bij het binnenkomen van de oude ruïnes van Hampi zag ik deze man tussen een gang pilaren staan. Ik vond hem iets mystiek's hebben. Ik benaderde hem en wees naar mijn kamera om te vragen of ik een foto mog nemen. Hij weigerde. Ik bood hem 20 rupees aan, hij knikte en accepteerde het. Verder deed hij niks, hij bleef staan en keek toen recht vooruit in mijn lens. Ik maakte een paar foto's bedankten hem en liep weer verder. Een korte interactie zonder een word te hebben gezegd.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik