RJagram

'473641' door RJagram '473641' door RJagram

IndiaKarnataka

IndiaKarnataka

Hampi

RJagram

Dezoek deze verlaten stad met bijzondere bouwwerken uit een ver verlden. Je zult verbaasd staan van de bouwkunst van de vele gebouwen. Indrukwekkend zijn de uit steengehouwen wagen (rath). Ook de ligging van de stad in een bocht van de rivier levert een mooi plaatje. Je kunt met ronde bootje de rivier oversteken. En ga zeker lunchen in Mago Tree Restaurant. Je zult genieten van de natuur en het eten!

'220807' door RJagram '220807' door RJagram

NoorwegenBergen

NoorwegenBergen

Hoog in de Bergen

RJagram

Om deze foto te nemen zult je met de kabelbaan naar het hoogste punt van de tsad. Eenmaal aangekomen heb je een adembenemende uitzicht op de stad Bergen. De stad is mooi gelegen in een fjord.

'220805' door RJagram '220805' door RJagram

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Regenboog

RJagram

Het is geen uitzondering dat je een regenboog kunt spotten in de Stavanger fjord. Door de vele watervallen en zon in de fjord is de kans heel groot dat je een regenboog te zien zult krijgen.

'220803' door RJagram '220803' door RJagram

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Cruiseboot

RJagram

Varen tussen de hoge wanden van de Stavanger fjord is een belevenis op zich zelf. De rust in het plaatsje Stavanger wordt verstoord door de duizende cruisetoeristen in het stadje die alleen maar op zoek zijn naar souvenirs en Noorse truien.

'220801' door RJagram '220801' door RJagram

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Vogelhuisjes

RJagram

Ik heb nog nooit vogelhuisjes naast elkaar gezien. Alsof vogels net mensen zijn en naast elkaar wonen in een rijtjeshuis. Het levert in iedergeval een mooi plaatje op!

'220799' door RJagram '220799' door RJagram

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Paddestoelen

RJagram

Er zijn veel verschillende paddenstoelen te vinden in het gras rondom de oude bomen. Het verhaal gaat dat de trollen de paddenstoelen zaaien om ze op te eten. Zo worden de kinderen op een afstand gehouden van de paddenstoelen.

'220797' door RJagram '220797' door RJagram

NoorwegenOslo

NoorwegenOslo

Ijsbeer

RJagram

Deze ijsbeer is te vinden vlakbij de haven van Oslo bij het winkelcentrum Bryggen. Er is veel kunst te vinden in de stad. De ijsbeer is levensgroot afgebeeld en heeft een groot aaibaarheidsfactor.

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik