RFrigge

profiel RFrigge

Naam

jan janssen

Reviews

0

Foto's & tips

33

Blogs

0

Lid sinds

05 October 2008

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 1 Mark III

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "RFrigge"

 • profile image comment
  Door Anna65• geplaatst op 08 Nov 2008 | 23:13:51

  Hii richard

  Ik hoop dat alles goed met je is! De foto's zien er in ieder geval geweldig uit, maar ik had niet anders verwacht. Waar je ook bent geniet van het NU.
  xxx

  Bericht aangepast op 13:35:54
 • profile image comment
  Door Snakey4life• geplaatst op 27 Oct 2008 | 09:44:37

  Kleine wereld he... :)

  Bericht aangepast op 13:32:32
 • profile image comment
  Door Antwan• geplaatst op 05 Oct 2008 | 11:54:41

  Hoi Richard,
  Welkom op de site. Je begin is in ieder geval goed want je bent ontzettend mooie foto's aan het plaatsen.
  Groet, Antwan

  Bericht aangepast op 13:25:50
 • profile image comment
  Door Marjan• geplaatst op 05 Oct 2008 | 10:22:51

  Hoi Richard,

  welkom op deze site. Wij zijn afgelopen zomer ook naar Namibie geweest en er komen weer mooie herinneringen boven bij het zien van jouw foto's. Wat een prachtig land, he. Even een tip. Upload niet teveel foto's achter elkaar op want dan krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. Kijk ook uit voor verslaving, wat dat is deze site wel.

  groetjes Marjan en Gerwin

  Bericht aangepast op 10:19:43
 • profile image comment
  Door Deerik• geplaatst op 05 Oct 2008 | 10:58:12

  Hi richard,

  Welkom! Wat een mooie foto's heb je al geplaatst! Ben nieuwsgierig wat er nog gaat komen. Waar is je profiel foto gemaakt?
  Pas idd op met te veel foto's achter elkaar online plaatsen, komt de waardering vaak niet ten goede.
  Veel reis en fotoplezier nog!

  gr, Erik

  Bericht aangepast op 07:29:12

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (33)

'119002' door RFrigge '119002' door RFrigge

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Heremietkreeft

RFrigge

lopende schelp

'119045' door RFrigge '119045' door RFrigge

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Smakelijk eten

RFrigge

grote mond

'118992' door RFrigge '118992' door RFrigge

NamibiëCentraal Namibie

NamibiëCentraal Namibie

Luipaard

RFrigge

de ware afrikaanse jager

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik