PvanVree

profiel PvanVree

Naam

P van Vree

Reviews

0

Foto's & tips

33

Blogs

0

Lid sinds

27 January 2010

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "PvanVree"

 • profile image comment
  Door PaulHoo• geplaatst op 20 Nov 2011 | 20:46:09

  Hoi P, ik heb idd bewust voor vignettering gekozen bij mijn Route 66 foto. Ik had eigenlijk willen kiezen voor deels zwartwit maar het blauw van het bord en van de lucht waren bijna identiek dus tijdrovend om echt te scheiden. Om het blauw iets minder te laten overheersen en gelijktijdig de aandacht naar het centrum van de foto te trekken heb ik hiervoor gekozen. Groeten, Paul

  Bericht aangepast op 03:58:50
 • profile image comment
  Door Carla• geplaatst op 03 Jun 2012 | 13:10:14

  Nee, niks bewerkt.

  Bericht aangepast op 03:47:55
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 23 Apr 2012 | 16:56:18

  Wow!
  Je hebt al heel wat landen bezocht en lijkt het me dan ook interessant te weten welke het meest in de smaak vielen? Kan je mij een top 10 doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 06:00:32
 • profile image comment
  Door Bartholda• geplaatst op 22 Dec 2011 | 21:59:32

  Bedankt voor je reactie op "molen van Bourtange". Eens dat ik een lager standpunt had moeten nemen, maar ik had een 2-jarige kleinzoon aan mijn arm hangen :-) Ben al blij dat 'ie niet bewogen is :-)

  Groetjes, Bartholda

  Bericht aangepast op 11:44:32
 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 29 Nov 2011 | 11:27:20

  Hallo P,
  Die lucht heb ik gewoon een beetje bewerkt.
  Groet,
  Rhoda

  Bericht aangepast op 11:16:02

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (33)

'316211' door PvanVree '316211' door PvanVree

Frans-PolynesiëMoorea

Frans-PolynesiëMoorea

Sunset Frans Polynesi

PvanVree

Frans Polynesië, stipjes in de Stille Oceaan... meer lijkt het eigenlijk niet. Toch is de polynesische eilandengroep zo groot als Europa en liggen de eilanden mijlenver uit elkaar. Vanaf hoofdeiland Tahiti kun je echter met een korte boottocht naar Moorea... een paradijsje! Hoewel het verleidelijk is om een korte vlucht naar Bora Bora te boeken ($ 285), doet Moorea weinig onder voor dit, door vele celebs bezochte, eilandje. We hoorden dat alleen de prijzen op Bora Bora nóg hoger liggen... Wat heeft Moorea, naast een potje jam van € 5,- en enkele verlaten, vervallen resorts, nou nog meer te bieden? Een prachtige zonsondergang bijvoorbeeld en een zeer indrukwekkende onderwaterwereld. Met de branding op ongeveer een kilometer uit de kust snorkel je op je gemakje tussen het koraal op zoek naar Nemo's, doktervissen en zelfs pijlstaartroggen of haaien!! Probeer je per dag een paar keer te realiseren op welke unieke plek je bent, dan kun je verder genieten en relaxen tot het uiterste. Meer hoef je hier eigelijk niet te doen...

'329234' door PvanVree '329234' door PvanVree

GriekenlandKefalonia

GriekenlandKefalonia

Motorfiets in...Kefal

PvanVree

Deze zomer beland op het, voor ons onbekende, Griekse eiland Kefalonia. Een onverwachte verassing: het eiland is niet te groot, niet te klein (best subjectief, maar goed) met een goede verhouding tussen bezienswaardigheden en stranden (wederom subjectief). Kortom; voor ons perfect om te genieten en relaxen!!

'346890' door PvanVree '346890' door PvanVree

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Koeienhaar in...prikk

PvanVree

De kou zit in de lucht. Dauwdruppels blijven hangen op het prikkeldraad en op het koeienhaar dat er nog tussen zit geklemd. Op de computer zag ik dit in detail en uitvergroot. Ik vraag me af hoe die haren er nu eigenlijk helemaal tussendoor kunnen komen...??

Community updates

WINNAAR GRIEKSE GEHEIMEN
23-10-2020 De afgelopen maanden vroegen we Columbus-fans om hun Griekse reisgeheimen met ons te delen. Dat hebben we geweten! Wat een geweldige tips hebben jullie ingestuurd! De stemronde is afgelopen en de winnaar is bekend! Nieuwsgierig wie de winnaar is geworden? Laat hier je felicitaties achter >

ONZE NIEUWSTE EDITIE #94
23-10-2020 Vandaag valt Columbus-editie 94 op de mat bij abonnees, met een nieuwe rubriek over de Columbus Community. Met aandacht voor bijzondere Communityleden, hun reiservaringen en beste fotografietips. Vanaf nu in elke Columbus-editie!

REIZIGER VAN DE WEEK
16-10-2020 Ben jij de volgende Reiziger van de Week? Elke week zet de Columbus-redactie een reiziger in het zonnetje: iemand die een reisdroom heeft waargemaakt. Deze Reiziger van de Week  ontvangt een Osprey-tas cadeau en een ereplekje op deze webpagina en in ons blad. Je mag jezelf of iemand anders nomineren. Verras ons!

9-10-2020 De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

week 42 | Community toppers

Migratie wapitiherten Foto: Dreamer666

1. Topreview: Diepholzer Moor, Duitsland door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Migratie wapitiherten door Dreamer666
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Wisseschout
5. Nieuwkomer: Fulltimetravels.nl

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Op dit moment is er geen fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik