Petersederel

profiel Petersederel

Naam

Peter Sederel

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

09 April 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Fav. stad

Bangkok

Mijn Motto

'Ga zoveel mogelijk zien en doen als je kan! '

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Petersederel"

 • profile image comment
  Door Travels• geplaatst op 19 Jun 2012 | 08:49:42

  Hey,
  Ja super leuk, die local party’s, probeer er altijd zoveel mogelijk af te gaan. Ben 2 jaar terug naar het carnaval in Rio geweest, das was ook super om mee te maken. Lache joh met een hele groep daarheen, wanneer is dat?

  Azië ben ik nog nooit geweest, ach er staat nog zoveel op mijn verlanglijst. Maar tuben in Laos, wat is dat? Op een band chillen op een rivier ofzo?

  Die full moon party ga ik zeker onthouden!

  Groetjes, Henriette

  Bericht aangepast op 06:32:46
 • profile image comment
  Door Travels• geplaatst op 25 Apr 2012 | 14:58:05

  Hoi,
  Bedankt voor je reactie, leuk om te weten en weer wat geleerd:!
  Ik ben aan de Oostkant van de muur geweest, daar heb je de Arabische graven en kijk je uit op de Olijfberg naar de vele Joodse graven. Ik vond het aan die kant alleen echt een rotzooi helaas.
  Het is zeker een aparte stad, maar ook bijzonder, Wil nog wel een keer terug!
  Groetjes Henriette

  Bericht aangepast op 03:25:05
 • profile image comment
  Door Travels• geplaatst op 24 Aug 2014 | 22:13:24

  Hey,
  Hoe is het met jou? Ooit dat boek nog kunnen vinden? Groetjes Henriette

  Bericht aangepast op 23:30:44
 • profile image comment
  Door Travels• geplaatst op 25 Jun 2012 | 12:18:02

  Hey,

  Das echt jammer…heb nog ff gegoogled, zie hem wel op Amazon te koop staan. http://www.amazon.com/World-Party-Rough-Worlds-Festivals/dp/1843535289 Daar staan ook nog meer van dit soort boeken te koop. Ik denk dat ik hem daar zelf ook vandaan heb eigenlijk.

  Rio moet zeker op je to do list! En als je tijd en het geld hebt, je kan ook 2 weken eerder heen en mee lopen in het sambodromo als onderdeel van een salsaschool.

  Oh dus dan ga je volgend jaar pas…dat duurt nog ff. Haha dat tuben lijkt me wel wat zag dat laatst ook bij BNN waar ze dat in de USA deden. maar is vast 100 x beter in Laos..

  Thx, heb er inmiddels nog meer op gezet.

  Groetjes!

  Bericht aangepast op 17:24:09
 • profile image comment
  Door Travels• geplaatst op 08 Jun 2012 | 09:25:24

  Hoi Peter,

  Oh wat gaaf dat je daar ook heen bent geweest. Daar wilde ik ook zo graag is heen maar de afgelopen jaren is het steeds afgelast helaas! Leuk dat je dat nog hebt meegemaakt.

  Ben inmiddels weer terug van Canada, was echt super. Zeker een aanrader:) Zoveel te doen en te zien! Leuk vooruitzicht om nog een lange reis te gaan maken, ga je alleen of met vrienden?
  Groetjes,

  Henriette

  Bericht aangepast op 16:58:15
 • profile image comment
  Door Travels• geplaatst op 11 Jun 2012 | 16:56:38

  Hi,

  Ja ben nu weer net 2 weken terug. Zeker, ben bezig om de mooiste uit te zoeken;) Vind het zeker jammer, hoop echt dat t ooit nog is terugkomt.

  Oh wat gaaf dat je daarheen gaat, heb dat wel is gezien op tv, zag er vet uit. Ik vind het ook altijd super om lokale festivals mee te maken. Ik heb een leuk boek, World Partys van Rough Guide. Misschien vind je dat ook wat. Daar staan alle wereldparty's in.

  Hmmm nou heb al veel gereisd maar nog niet echt veel buiten de EU. Brazilie vond ik echt top, maar weet niet hoe dat in december is, heb gehoord dat O&N op Copacanba echt super is. Florida in dec. lijkt me wat koud en Israel ook denk ik. Weet niet of jullie richting de zon willen of niet? Groetjes Henriette

  Bericht aangepast op 16:54:41
 • profile image comment
  Door Travels• geplaatst op 04 May 2012 | 11:13:49

  Hey

  Ik vond het bijzonder dat er zoveel verschillende mensen vlakbij elkaar leven. Het verschil in de wijken is idd groot. Jordanie staat nog op mijn verlanglijst, wie weet maak ik dan ook nog weer een oversteek naar Israel.

  Ik ga over 2 weken naar Canada toe, ik vlieg naar Vancouver. Ben benieuwd....en jij nog reisplannen?
  Groetjes Henriette

  Bericht aangepast op 15:58:44
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 24 Apr 2012 | 16:04:37

  Indrukwekkend!
  Ik zie dat je al heel wat landen hebt bezocht en je al heel wat uiteenlopende bestemmingen bezocht hebt! Daarom had ik graag je top 10 van landen gekregen! Kan je me deze doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 15:50:59
 • profile image comment
  Door LAdriaenssens• geplaatst op 22 Apr 2012 | 17:57:36

  dank voor je reactie!!
  zie dat je nog niet zo lang lid bent van reisreporter.....hartelijk welkom en stuur nog vele mooie foto's in!
  groetjes

  Bericht aangepast op 15:40:31

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'355626' door Petersederel '355626' door Petersederel

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Petra

Petersederel

Petra een geweldige plek. Zeker als het niet te warm en niet te druk is en je er foto's kan maken zonder mensen massa's. Al is dit een uitzondering deze twee Arabische heren die in de bergen genieten van het prachtige uitzicht op Petra.

'354447' door Petersederel '354447' door Petersederel

IsraëlJeruzalem

IsraëlJeruzalem

Begraafplaats in...Je

Petersederel

Een foto van Jeruzalem vanaf de Joodse begraafplaats op de olijfberg! Uiteraard hebben we zoals gebruikelijk op een Joodse begraafplaats netjes een steenje achter gelaten.

'355624' door Petersederel '355624' door Petersederel

AustraliëQueensland

AustraliëQueensland

Sunset

Petersederel

De zonsondergang vanaf Fraser Island. We hebben van diverse dagen tientallen zonsondergang foto's gemaakt op Fraser Island. Dit is waarschijnlijk niet de mooiste maar een goede impressie van hoe het er uitziet. Dagelijks kan je vanaf de verschillende unieke locaties op dit eiland genieten van een zonsondergang als deze....

Community updates

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 18 | Community-toppers


Hollands plaatje in Flevoland. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Hollands plaatje in Flevoland door Esthers
2. Review: De Stadswaard Nijmegen door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: Wisseschout
4. Nieuwkomer: Joanne200

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik