Peter Kuus

profiel Peter Kuus

Naam

Peter Kuus

Reviews

0

Foto's & tips

70

Blogs

0

Lid sinds

12 September 2008

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (70)

'516619' door Peter Kuus '516619' door Peter Kuus

ChinaSichuan en Chongqing

ChinaSichuan en Chongqing

Knuffelbeer

Peter Kuus

Ze noemen het ook wel Panda-city, Chengdu in Centraal China. Je kunt daar prachtig de Panda's observeren. Ook kun je je met een Panda laten fotograferen; tegen betaling en geheel op eigen risico. En dat risico is aanzienlijk. De Panda is dat opzitten snel zat en haalt dan uit met zijn poten met scherpe nagels. Ieder weldenkend mens kan dat niet leuk vinden. De Chinezen zelf vinden het echter geweldig.

'386597' door Peter Kuus '386597' door Peter Kuus

VietnamMekong Delta

VietnamMekong Delta

De tempel van de Cao.

Peter Kuus

In het zuiden van Vietnam is een levensbeschouwing ontstaan die elementen bevat van vele stromingen in de wereldgodsdiensten: Cao Dai. De nadruk ligt hier vooral op de aziatische stromingen, maar christelijke accenten zijn zeker ook aanwezig. Er zijn circa 3 miljoen aanhangers. Zij willen vooral ontkomen aan de cirkel van reincarnatie. Toeristen kunnen de gebedsbijeenkomst bekijken vanaf het balkon aan de zijkanten van de hal.

'402940' door Peter Kuus '402940' door Peter Kuus

TanzaniaOverige gebieden

TanzaniaOverige gebieden

Vrolijke scharrelaar

Peter Kuus

Tijdens de ochtendsafari in Tarangire NP in het noorden van Tanzania is de verwachting om vooral de grote dieren te spotten. Toch zijn er ook vele kleine dieren die prachtig zijn om te bekijken. Toen wij deze scharrelaar rustig in de ochtendzon zagen zitten, was dat voor ons zeker de moeite waard om er voor te stoppen en deze foto te maken.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier