PaulaHuizenga

'424660' door PaulaHuizenga '424660' door PaulaHuizenga

ItaliëLe Marche

ItaliëLe Marche

Zonnebloemen in Le...

PaulaHuizenga

Le Marche. Het Toscane van nu. Een nog nagenoeg ongerepte natuur, waar veel landbouw plaatsvindt. Hier kun je nog genieten van het boerenlandschap en alle activiteiten van agrariërs. genieten van alle kenmerken die Italië zo geliefd maken. Dicht bij zee en vlakbij de bergen. Ideale plek voor een rustige vakantie met alles er op en eraan.

'424658' door PaulaHuizenga '424658' door PaulaHuizenga

GriekenlandMykonos

GriekenlandMykonos

Mykonos

PaulaHuizenga

Mykonos stad. een kleine vrijstaat. een beetje venetië, barretjes waar je heerlijk kunt chillen, zalig kunt eten. Chillen in de haven. Veel mensen met een creatieve geest, zorgen voor een zeer ontspannen sfeer. Zalige plek om te verblijven.

'424653' door PaulaHuizenga '424653' door PaulaHuizenga

ThailandBangkok

ThailandBangkok

Markt op het water

PaulaHuizenga

De watermarkt. met de kano vanuit het centrum van bangkok naar de markt op het water. bijzonder schouwspel. van alles te koop. vooral voor de vele toeristen.

'424652' door PaulaHuizenga '424652' door PaulaHuizenga

Verenigde StatenUtah

Verenigde StatenUtah

Bryce canyon

PaulaHuizenga

Bryce Canyon. Een mooie wandeling onder enorm hoge temperaturen, terwijl het er 's nachts kan afkoelen tot onder het vriespunt. Prachtig schouwspel van rotspartijen die door invloed van regen, vorst en warmte worden gevormd.

'424649' door PaulaHuizenga '424649' door PaulaHuizenga

Verenigde StatenUtah

Verenigde StatenUtah

Sunset grand canyon

PaulaHuizenga

Prachtige zonsondergang in de Grand Canyon. Stilzwijgend kijken hoe de dag overgaat in de nacht. Een bijzonder schouwspel op een waanzinnige plek op deze aarde.

'424615' door PaulaHuizenga '424615' door PaulaHuizenga

MaledivenSouth Ari Atol

MaledivenSouth Ari Atol

Mooi strand

PaulaHuizenga

op ons kleine eiland, bijna geen mensen, prive plekjes en mooi uitzichten. een week lang leven als prins en prinses op dit droomeiland. temperatuur boven zee en in zee bijna gelijk. wat een zaligheid. aanrader voor diegenen die net zijn getrouwd.

'424612' door PaulaHuizenga '424612' door PaulaHuizenga

GriekenlandNaxos

GriekenlandNaxos

Prachtig landschap

PaulaHuizenga

Naxos, prachtig eiland, onderdeel van de Cycladen. Wat een heerlijke manier om je vakantie te vieren. Rust, mooie natuur, heerlijk eten, lieve mensen. Zalige prive stranden. Kortom, een stukje paradijs op aarde.

'424609' door PaulaHuizenga '424609' door PaulaHuizenga

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Heerlijk uitzicht

PaulaHuizenga

Heerlijk bijkomen op het strand van Curaçao. Altijd zalige temperatuur zowel onder als boven water. Als het te warm wordt, duik je onder de palmboom of in het water.

'424448' door PaulaHuizenga '424448' door PaulaHuizenga

GriekenlandSantorini

GriekenlandSantorini

Santorini van Fira...

PaulaHuizenga

Ok, allereerst is dit echt een heel toeristisch eiland. Bleee, alles wat toerisme met zich meedraagt hangt aan dit eiland. Maar toen ik hier voor de eerste keer was en dit uitzicht zag was ik wel echt hevig onder de indruk. Wat een onwijs mooie view is dit. Alleen al het aanzicht vanaf de Ferrie boot is de moeite waard. Zorg dat je op het dek staat :). Prachtige dorpjes tegen de klif geven een sprookjeseffect. Hoe raar is het ook, dat dit eiland voor de helft de zee is ingezakt vanwege een vulkaan uitbarsting. Wat nog rest is een maanvormig eiland. Zoals gezegd is dit ook het enige indrukwekkende van dit hele eiland. De overige Cycladen eilanden zijn zoveel mooier. Toch, je moet het een keer gezien hebben. Boek daarom vooral een hotel aan de kant van het eiland met dit uitzicht. In Firi bijvoorbeeld. Ook al is het een rib uit je lijf. 2 nachten hier vertoeven is prima te doen, daarna vooral weer verder reizen. Tevens zou ik je willen aanraden om het pad langs de klif te lopen van Fira naar Oia. Beeldschoon! Bijna 4 uur doe je over de wandeling maar zeer de moeite waard!

'424445' door PaulaHuizenga '424445' door PaulaHuizenga

ItaliëLe Marche

ItaliëLe Marche

La Dolce Vita...Vakan

PaulaHuizenga

Vakantie in Le Marche is een gift. Deze foto is gemaakt vanuit Casa Fiori op de berg bij Fossombrone. Man wat een leven, als je houdt van stilte & rust. De schoonheid van de natuur is hier vol aanwezig. In welke tijd van het jaar je ook gaat de omgeving en natuur is altijd anders. Dit was afgelopen voorjaar, begin mei en alles stond in bloei. Je vliegt vanuit NL (Weeze) naar Ancona en vanaf de luchthaven raad ik aan een auto te huren. Het is een uurtje rijden vanaf de kust landwaarts richting Fossombrone. Geen tourisme hier en vooral veel gaan eten en drinken in deze omgeving. Le Marche heeft nog een authentieke Italiaanse leef cultuur. Ook ideaal als je de temperaturen in NL beu bent, en voor een weekend weg wilt.

'424442' door PaulaHuizenga '424442' door PaulaHuizenga

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Mambo Beach Curacao

PaulaHuizenga

Mambo Beach Curacao. Deze foto is gemaakt vanuit Mambo Beach Club en is qua styling en entourage prachtig. Mocht je trouwplannen hebben en met je blote voeten in het zand het ja-woord willen geven dan kan dit op deze prachtige locatie. Ook op Mambo Beach zit het Lions Dive & Beach resort. Hier kun je al je gasten kwijt. Het is de juiste plek voor jong en ouder. Je kunt hier met dolfijnen zwemmen, eten met je tafel in het zand terwijl je kindjes zich in het water vermaken. Het strand loopt zeer geleidelijk de zee in en is vrij rustig omdat het in een baai uitmondt. Ideaal voor snorkelen maar ook voor duikers. (Padi Duikschool) Zeker tussen oud en nieuw de moeite waard, heerlijke temperaturen van s ochtends tot s nachts. In deze periode zijn er ook spontane optredens van Nederlandse bekendheden bij zowel Mambo als Lions Dive. Last but not Least. Wel je beurs meenemen!

Community updates

FOTOWEDSTRIJD
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik