Patrickvaneenbergen

profiel Patrickvaneenbergen

Naam

Patrick van Eenbergen

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

0

Lid sinds

17 October 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Malediven

Fav. stad

Kuramathi Rashdoo Atol

Over mij

Als ik [liefst in Azie] op vakantie ben, geniet ik van het leven, al het moois dat plaatselijk te zien en te beleven is, cultuur snuiven en meemaken. Dat is toch een rijkdom van ongekende waarde...

Mijn Motto

'Reizen verrijkt je leven op zo'n mooie manier...'

Over mijn camera

Merk

Canon

Model

Hele simpele

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Patrickvaneenbergen"

 • profile image comment
  Door Geervannesmeed• geplaatst op 26 Jan 2011 | 22:15:54

  hoi Patrick.
  Ik zie dat je al langer lid bent, maar dat je inderdaad nu pas begint met plaatsen.Dat je veel plezier mag hebben op deze site, met vele leuke reacties en waarderingen nav jouw geplaatste foto's. Als je zelf ook actief reageert, zullen die reacties wel komen.
  Maak je niet druk om de hoeveelheid foto's die men al geplaatst heeft. In mijn geval plaats ik al ruim 2 jaar foto's en als je het zo bekijkt valt het best mee. Het gaat ook niet om de hoeveelheid, maar of de foto's bevallen bij de mede reisreporters. Je kunt trouwens het beste niet te veel foto's op een dag plaatsen, want dan worden er gegarandeerd een aantal niet bekeken en/of wordt er niet op gereageerd.
  Veel plezier nog op de site
  Gerard

  Bericht aangepast op 21:31:19
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 14 Nov 2008 | 07:43:12

  Hallo Patrick,
  welkom op deze reissite. We zijn benieuwd welke opnames je nog zult plaatsen.
  Nog veel reisplezier hier, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 16:16:28
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 19 Jan 2013 | 16:35:16


  Door: woutercello
  Geplaatst op 19 januari 2013 17:22 uur

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:59:44

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'197389' door Patrickvaneenbergen '197389' door Patrickvaneenbergen

SloveniëAdriatische kust

SloveniëAdriatische kust

Predjama kasteel nabi

Patrickvaneenbergen

Het mooie Predjama kasteel nabij de Postojna grotten [6km] dit kun je mooi combineren in één dag. Dit kasteel hangt min of meer tegen de bergwand aan, in het karst landschap, onder het kasteel kun je een tocht maken door de grotten die 13 km lang zijn, hierbij doorwaadt je de rivier die er nog steeds doorheen loopt.

'473276' door Patrickvaneenbergen '473276' door Patrickvaneenbergen

MaledivenMale

MaledivenMale

Watervliegtuig

Patrickvaneenbergen

Wanneer u besluit naar de paradijselijke Malediven te gaan is het zeer de moeite waard om vanaf Male door te reizen naar uw resort met het watervliegtuig, het uitzicht is als je over al die eilandjes vliegt onbeschrijfelijk mooi....

'214099' door Patrickvaneenbergen '214099' door Patrickvaneenbergen

MaledivenAri Atol

MaledivenAri Atol

Padi duik station

Patrickvaneenbergen

Op Kuramathi in de Rashdoo Atol heeft de Padi duik instructeur een mooi onderkomen, alwaar vandaan prachtige duiken ondernomen worden, dichtbij het huis rif of aan de buitenrif waar het al snel een paar kilometer diep is

Community updates

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

REISFOTOGRAFIE: TIPS & TRICKS

28-01-2021 Wil jij nóg beter leren fotograferen dan je nu al kan? Benieuwd hoe je een statief het beste kunt gebruiken of hoe je de beste landschapsfoto's maakt? Neem eens een kijkje op onze speciale themapagina 'Reisfotografie', waar Columbus-fotografen hun beste tips delen. 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 06 | Community-toppers


De neusfluit bespelen. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: De neusfluit bespelen door Antwan
2. Review: Helsinki door Agrotewal
3. Communitylid van de week: Dreamer666
4. Nieuwkomer: Mitevisuals

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik