Onnie

profiel Onnie

Naam

Yvonne Geelhoed

Reviews

0

Foto's & tips

30

Blogs

0

Lid sinds

21 August 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Botswana

Fav. stad

New york

Over mij

Reizen samen met mijn maatje, man Kees, is het doel waar we voor werken. in contact komen met ander bevolkingsgroepen verrijkt je leven. Wij reizen graag zelfstandig en als je dan zo met een 4x4 tussen al die olifanten staat, dan besef je pas dat jij te gast bent in HUN land!

Mijn Motto

'In contact komen met andere bevolkingsgroepen is een verrijking van het leven. Waarderen wat je hebt en wat er allemaal is in de wereld.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D7000

Overige

Nikon DX40

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (30)

'482741' door Onnie '482741' door Onnie

MadagaskarAntananarivo

MadagaskarAntananarivo

Autoverhuur voor self

Onnie

Bij de Nederlander Koen, Madagascar tv, kun je 4x4 huren voor je reis door Madagascar. het zijn zeker geen nieuwe auto's maar Koen regelt alles voor je. we zijn redelijk zonder problemen door Madagascar gereisd. we werden zelfs herkent in verschillende plaatsen. The adventures dutch guys ! het is een mooi land wat je heel goed zelf kunt bereizen.

'458655' door Onnie '458655' door Onnie

UgandaCentraal Uganda

UgandaCentraal Uganda

How much can i carry.

Onnie

tijdens onze rondreis hebben wij er een sport van gemaakt om al die fietsen te fotograferen. we hebben de meest volle fietsen gezien met potten en pannen, kippen, kratten, takken, kokosnoten en nog veel meer.

'460632' door Onnie '460632' door Onnie

CanadaBanff NP

CanadaBanff NP

Peyto lake

Onnie

Ach dit is zo'n foto die iedereen maakt en die je overal terug vindt bij reizigers die naar Canada gaan. Zo ook wij. tussen al die Japanners probeer je dan toch nog een shot te maken, dat het net lijkt alsof je er alleen bent. Dus niet..... Maar toch is een mooie foto. mooie weerspiegeling van de lucht!

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik