Onnie

'461674' door Onnie '461674' door Onnie

MadagaskarCentraal Madagaskar

MadagaskarCentraal Madagaskar

Somewhere over the...

Onnie

Onderweg zagen wij deze mooie regenboog. Dit moesten we even vastleggen. Met name omdat ik het op dat moment over een overleden persoon had. Voor mij was dit een teken dat zij mij gehoord had....

'461673' door Onnie '461673' door Onnie

MadagaskarCentraal Madagaskar

MadagaskarCentraal Madagaskar

Madagaskar, het land.

Onnie

Wij zijn met onze 4x4 het land Madagaskar rondgetrokken. Wat een fantastische landschappen. Je hebt zoveel verschillende landschappen. Van rijstvelden tot berglandschappen en regenwouden. Eindeloos heb ik mij zitten vergapen in die auto. zo is het helemaal niet erg om uren rond te rijden!

'461672' door Onnie '461672' door Onnie

MadagaskarAntananarivo

MadagaskarAntananarivo

Vers vlees???

Onnie

Gekoeld vlees bestaat niet in Madagaskar. Voldoen aan de eisen van keuringsdienst van waren?? Hier helemaal niet nodig! Gewoon niet nadenken als je ergens aanschuift en je neemt een stukje vlees. Niet aan denken dat je een minuut ervoor het vlees er zo hebt bij zien hangen.

'460659' door Onnie '460659' door Onnie

MadagaskarMorondava

MadagaskarMorondava

Vrouw met langoustine

Onnie

Dit vind ik zelf een van mijn mooiste foto tot nu toe. alles klopt voor mij! Wij verbleven in een mooie lodge in Morondova. tegen het einde van de dag zagen we op zee de vissers binnen komen. wij zijn daar naar toe gelopen en werden zeer hartelijk ontvangen door de locals. de vrouwen waren aan het wachten op hun mannen. zij haalde de vis uit de boten en liepen daarmee naar hun dorp. de mannen maakten de schepen weer klaar voor vertrek.

'460634' door Onnie '460634' door Onnie

CanadaIcefields Parkway

CanadaIcefields Parkway

Ik sta op wacht.....

Onnie

Deze foto is genomen bij de takakkaw falls. We hebben hier een wandeling gemaakt naar de watervallen. mooie omgeving. Tijdens onze wandeling kwamen we dit leuke beestje tegen. hij poseerde echt voor de foto!

'460632' door Onnie '460632' door Onnie

CanadaBanff NP

CanadaBanff NP

Peyto lake

Onnie

Ach dit is zo'n foto die iedereen maakt en die je overal terug vindt bij reizigers die naar Canada gaan. Zo ook wij. tussen al die Japanners probeer je dan toch nog een shot te maken, dat het net lijkt alsof je er alleen bent. Dus niet..... Maar toch is een mooie foto. mooie weerspiegeling van de lucht!

'460631' door Onnie '460631' door Onnie

Canada

Canada

Jesper, Glacier

Onnie

tijdens onze rondreis door Canada en Alaska hebben we natuurlijk ook het park Jesper bezocht. Hier hebben wij een stuk gelopen en deze foto gemaakt. Helaas is het er wat toeristisch maar door het adembenemend uitzicht neem je dit op de koop toe!

'482792' door Onnie '482792' door Onnie

Seychellen

Seychellen

Goedkope manier om...

Onnie

Als je aan de Seychellen denkt dan denk je vast: "dat is een dure plek" maar het kan best goedkoop!Wij zijn vorige kerst naar de Seychellen geweest. wij hebben goedkoop een ticket kunnen boeken bij Emirates. ( 600 euro). daarna hebben wij een huis geboekt bij henri eichler [bacova.seychelles@gmail.com. een fantastische accommodatie dichtbij het strand. Leuke vent die ook nog een avondje voor je kookt.

'459822' door Onnie '459822' door Onnie

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Beren botje ging...

Onnie

In Alaska, in de plaats Hyder kun je fantastisch beren spotten. 's morgens om 6 uur stonden wij hier aan het water en hebben de ontbijt rituelen van de beren en grizzly's kunnen volgen.

'459821' door Onnie '459821' door Onnie

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Death Calm

Onnie

We kwamen van de boottocht The Inside Passage, af en bij Prince Rupert kwamen wij onderweg dit landschap tegen. Fantastisch! Vooral de weerspiegeling in het water vind ik erg mooi.

'482764' door Onnie '482764' door Onnie

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Vissende beren zien..

Onnie

In de plaats Hyder in Alaska kun fantastisch beren spotten van zeer dichtbij. Zeker als je heel vroeg bent (06.00) . wij hebben toen grizzly 's en bruine beren gezien. De visarenden vliegen om je hoofd heen die de half aangevreten vissen opeten. er is een hele leuke camping vlakbij. Ook het dorpje is erg leuk. Een echte aanrader!

'459311' door Onnie '459311' door Onnie

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Birds

Onnie

op onze rondreis door Canada zijn we ook beland in Alaska. We hebben een ferry genomen door de Insight Passage naar Hyder. Hier kun je fantastisch beren en grizzly's en wolven spotten. Zo ook de rondvliegende visarend.

'482741' door Onnie '482741' door Onnie

MadagaskarAntananarivo

MadagaskarAntananarivo

Autoverhuur voor self

Onnie

Bij de Nederlander Koen, Madagascar tv, kun je 4x4 huren voor je reis door Madagascar. het zijn zeker geen nieuwe auto's maar Koen regelt alles voor je. we zijn redelijk zonder problemen door Madagascar gereisd. we werden zelfs herkent in verschillende plaatsen. The adventures dutch guys ! het is een mooi land wat je heel goed zelf kunt bereizen.

'482740' door Onnie '482740' door Onnie

ZambiaLusaka

ZambiaLusaka

Goede autoverhuur

Onnie

Wij zijn in 2013 naar Zambia en Malawi gegaan. wij hebben een auto gehuurd bij City drive rent a car. Hele goede 4x4 gehuurd! Goede service en alles was bijna gloednieuw. zij regelen alles voor je en brengen de auto naar je hotel toe. Inleveren kon bij de luchthaven! ook regelen zij de boarder pas voor Malawi.

'482739' door Onnie '482739' door Onnie

Nederlandse AntillenBonaire

Nederlandse AntillenBonaire

Heerlijke plek

Onnie

Afgelopen kerst zijn wij op Bonaire geweest. we verbleven in Hamlet oasis. Omdat daar geen strand bij zit krijg je toegang tot Spice beach. Op Spice Beach is het heerlijk vertoeven op Bonaire. Geweldige strandtent met heerlijke lunches. Vriendelijk personeel en fantastische snorkelplek. heerlijke caban a's op het strand waar je voor 10 dollar gebruik van kan maken. De ligbedjes zijn gratis als je in Hamlet logeert.

'458678' door Onnie '458678' door Onnie

CanadaVancouver Island

CanadaVancouver Island

Het lijkt wel kleur e

Onnie

we reden rond op het eiland en kwamen dit hertje tegen. de foto lijkt wel half zwart wit en half kleur. wij vonden het wel een grappige foto, zonder dat wij het wisten

'458676' door Onnie '458676' door Onnie

CanadaVancouver Island

CanadaVancouver Island

The Dukes off........

Onnie

op Vancouver Island belandde we in een heel klein oud stadje aan een haven. een heerlijk plekje om te zijn. deze auto vonden wij wel een teken van de nostalgie van het plekje

'458674' door Onnie '458674' door Onnie

CanadaVancouver Island

CanadaVancouver Island

Ik zie ik zie wat jij

Onnie

Wij hebben deze reis gemaakt in 2011. We zijn gestart op Vancouver Island. op het strand kwamen wij een groep nonnen tegen die een dagje uit waren op het strand.

'458664' door Onnie '458664' door Onnie

UgandaWest Uganda

UgandaWest Uganda

Gorilla's in het echt

Onnie

wat kijkt hij lief he, je wilt hem zo aaien. erg mooi dat zo'n organisatie het mogelijk maakt om deze dieren te bezoeken. het is maar goed dat het zo beperkt is.

'458663' door Onnie '458663' door Onnie

UgandaWest Uganda

UgandaWest Uganda

T ken net....

Onnie

nog een foto van een gorilla in het Bwindi reservaat. Er volgen nog een paar meer foto's van de gorilla's. het was zo fantastisch dat ik ze graag wil delen

'458660' door Onnie '458660' door Onnie

UgandaWest Uganda

UgandaWest Uganda

Symbool voor Uganda

Onnie

De kraanvogel is het symbool voor Uganda. We hebben het veel gezien daar. maar ook op de bankbiljetten en de vlaggen. Mooie vogels om te zien.

'458659' door Onnie '458659' door Onnie

UgandaWest Uganda

UgandaWest Uganda

Olifant

Onnie

Tijdens de boot trip voeren we langs de olifanten. ik vond deze foto wel mooi om te plaatsen. zijn blik zegt genoeg toch? je blijft foto's schieten

'458655' door Onnie '458655' door Onnie

UgandaCentraal Uganda

UgandaCentraal Uganda

How much can i carry.

Onnie

tijdens onze rondreis hebben wij er een sport van gemaakt om al die fietsen te fotograferen. we hebben de meest volle fietsen gezien met potten en pannen, kippen, kratten, takken, kokosnoten en nog veel meer.

'458648' door Onnie '458648' door Onnie

UgandaWest Uganda

UgandaWest Uganda

Mooie luchten tijdens

Onnie

prachtige boottocht over de rivier. vele mooie dieren gezien van heel dichtbij. deze foto spreekt mij vooral door zijn kleur en licht en de wolkenpartij.

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 41 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Are you talking to me? Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Are you talking to me? door Dreamer666
2. Review: Schotland door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Travelgoom
4. Nieuwkomer: Martine Bocklandt

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik